Te véletlenül nem az egyik osztálytársam vagy?Mert tegnap nálunk pont furry mánia volt :D Kata? Ha nem te vagy,elnézést :P
2010. nov. 9. 05:01
2/13 anonim válasza:
Mármint furby
2010. nov. 9. 05:06
3/13 A kérdező kommentje:
Neeeem.. :DDD:D tegnap olvastam itt a furry-krol és könnyesre nevettem magam:D
2010. nov. 9. 09:51
4/13 anonim válasza:
én is tegnap olvastam az 'én egy tigris vagyok,stb'kérdést.és ezt emberek komolyan veszik :DD jobbak mint az emok
2010. nov. 9. 20:53
5/13 anonim válasza:
Utána néztem mi ez a jelenség,és bár elég furának és szokatlannak tűnhet más emberek számára,mindenképpen dícsérem bennük azt,ha ahogy olvastam,"Így e furryk között előnyben részesülnek az olyan tulajdonságok, mint a tolerancia, az empátia és a szeretet" tényleg jelen van náluk.És itt tulajdonképpen ez a lényeg,és nem az,hogy őket is elkell ítélni.
2010. nov. 10. 07:09
6/13 anonim válasza:
De itt már nem az ítéletekről van szó. Hova fajul a világ, könyörgöm?
Ez már felháborító
2010. nov. 11. 12:42
7/13 anonim válasza:
az enyémet nagyon xD
(Gondolom azért azt zokon vennék ha meg is ölelgetném őket :O...)
2010. nov. 12. 13:34
8/13 anonim válasza:
biztos feldobná :'D
2010. nov. 12. 14:40
9/13 anonim válasza:
Ha egy tetőtöl talpig beöltözött kis furry menne végig az utcán töbnyire ledöbbenének, vagy utánna kiabálnának mindenféle ocsmányságokat stb...
Ezt pedig nemértem mért elfogadottab az EMO mint a furry?
Bizonyára mert tudjuk mi is az az EMO...
Ellenben ha valakit megkérdeznél mi az a furry akkor 80%ban néznének 12%ban azt felelnék hentai és az a csekéj 8% tudná mi is az.
És végül kérdésre válaszolva igen feldobná a napomat:D.
2011. jan. 1. 16:26
10/13 anonim válasza:
Persze, hogy feldobná!! A felettem lévő harmadiknak üzenem, hogy egyenesen örülne az ölelésnek a többség, mint ahogy furry-ként én is!! ;-)
Igenis, hogy a furryk általában kedves személyiség. Ítélkezzen csak a sok bunkó, ahogy akar, én ennél maradok és kész, mert ez az ÉLETEM!!! Ha valaki szerint bűn, az keressen csak meg bátran és kövezzen meg!! Nem fogok ellenkezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!