Tudom, hogy 12ig vannak ma a boltok. De ha megkérem a Tesco vezetőjét, kinyitja nekem este a hipermarketet?
Figyelt kérdés
Gyűlölöm a tömeget és az idegen embereket, ezért szeretnék úgy bevasarolni, hogy egyedül én vagyok ott!tegnap 08:27
1/5 anonim válasza:
Nem, a nyitásnak, zárásnak, a biztonsági és számítástecnika üzemeltetésének feltételei vannak, ez nem úgy megy mint gondolod.
2/5 anonim válasza:
Hát persze. Nyilván semmiféle szabály nem vonatkozik erre, meg is találod és el is éred a Tesco vezetőjét, akinek esze ágában sincs a szentestét a családjával tölteni, hanem epedve várja, hogy eladhasson neked két zacskó chipset és egy üveg bort 2400 forintért. A hülyének is megérné, ez az év biznisze.
3/5 anonim válasza:
(Aki később nézi a kérdést, annak jelezném, hogy eredetileg nem a humor kategóriába lett kiírva. De nyilván nem véletlenül rakták át.)
4/5 anonim válasza:
Hát persze, ül a kanapén otthon és várja a hívásodat, hogy indulhasson hogy neked kinyithassa az üzletet....sőt még 50%-os kedvezményt is kapsz minden termékre ma az ünnepek alkalmából.
Remélem ez csak troll kérdés és nem vagy ennyire szellemileg alultáplált :D
Ha pedig ilyen antiszociális vagy hogy irritálnak az emberek, akkor máskor rendelj online házhoz....persze még időben, az ünnepnapok előtt!
5/5 anonim válasza:
Igyekezz, mert az orvosi ügyelet se teljes értékű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!