Megbotlottam és épp esek ki az ablakon! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Épp az ablakban álltam és megbotlottam és most dőlök! Már nem tok visszadőlni mert nagyon megborultam! De a lábam még a párkányon van. Mit tegyek?2010. nov. 6. 18:28
11/29 A kérdező kommentje:
Na még egyensúlyozok de már mindjárt elhalok! Köszönöm a tanácsokat egyébként a billentyűzet úgy volt itt h én azt az ablakban tartom vész esetére!!!
2010. nov. 6. 19:24
12/29 A kérdező kommentje:
Ja aki meg a cuccaimra akar vigyázni annak köszönöm szépen de nem hiszem h olyan sokáig leszek távol! Csak leesek már gyorsan illő lenne mert itt egyensúlyozok egy ideje
2010. nov. 6. 19:25
13/29 anonim válasza:
egy jó tanács, ne szólj senkinek, hogy segítsen, próbálj némán egyensúlyozni tovább
15/29 A kérdező kommentje:
Miért? Ott vagy? Elkapsz?
2010. nov. 6. 19:43
16/29 Neménvagyokaz válasza:
Mit csinálj? Hát ne ess le, mert az árt az egészségnek. :D
Ui.:
Az élet halált okoz.
17/29 bamboochatheone válasza:
Írd ki a fészbúkodra...mivel ilyen értelmes kérdést írtál gondolom van fészbúkod ami nagyon menő manapság.
18/29 A kérdező kommentje:
Van facebookom de ez a kép nem odavaló mert furcsa arcot vágok az ijedtségtől
2010. nov. 6. 21:00
19/29 anonim válasza:
nem! nem állok ott lent XD kiszel tünci van ott :D
20/29 A kérdező kommentje:
Kiszel Tünci?! Ne ijesztgess így is összeszartam már magam a félelemtől! Na asszem akk nem kéne leesni ha Tünci lenn van.
2010. nov. 6. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!