Megbotlottam és épp esek ki az ablakon! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Épp az ablakban álltam és megbotlottam és most dőlök! Már nem tok visszadőlni mert nagyon megborultam! De a lábam még a párkányon van. Mit tegyek?2010. nov. 6. 18:28
1/29 A kérdező kommentje:
Hopp ezt a humorba akartam XD Mind1 :D Csak meg vok ijedve az esés miatt azért rontottam el a kategóriát
2010. nov. 6. 18:28
3/29 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék odaveszni
2010. nov. 6. 18:35
4/29 anonim válasza:
Zuhanás közben tárd ki a szárnyaidat, és vitorlázz. Fenntart a szél, az áramlatok, az ösztön...
5/29 anonim válasza:
fordulj vissza 180 fokot, és kapd el a kezeiddel a párkányt, hátha..
6/29 anonim válasza:
menthetetlen vagy, ki fogsz esni, de talán odaérek mielőtt még kiesnél
hogy tudtad megszerezni a billentyűzetet esés közben és mit kerestél az ablakban?
7/29 anonim válasza:
Hol laksz? Mert akkor felmegyek a szobádba és elvisz... izé, vigyázok a cuccaidra. Jó?
9/29 anonim válasza:
A lényeg, hogy ess pánikba!! S.O.S !!! Nagy a baj !! Kizárt, hogy túl fogod élni !!!
10/29 anonim válasza:
Ha jól tudom ilyen esetekben az az egyetlen ésszerű teendő, hogy elkezdesz gondolkodni az eddigi életeden. Úgymond "lepergetni az életed" és szörnyet halni. Sok szerencsét, jó zuhanást. (Zuhanás közben nézd meg az alsó szomszédokat, hátha elcsípsz valami csajt amint épp átöltözik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!