Vajon van medveállatka a szobámban?
Figyelt kérdés
És ha véletlenül megeszek egyet, akkor belém fog költözni, vagy inkább távozik?dec. 5. 12:51
1/21 anonim válasza:
Biztosan van el van bújva.
Ha megeszed akkor benned fog lakni közvetlenül a végbeledben.
2/21 anonim válasza:
Sziasztok Véghbéli vagyok.
Szerintem azért egyedül ne nagyon hempergődzél a szobádba, mert ha tényleg bekerül a szervezetedbe kipeckelt ánusszal nehezen fogod elviselni majd a rontást. Mondjuk az talán segíthet fetrengésed közepette, ha jól betakarózol, úgy majd csak közvetetten mászik fel beléd.
Köszönöm szépen a tanácsomat akkor.
3/21 anonim válasza:
Szerintem van, de ilyenkor jegesmedveállatka lehet csak, ha megeszed akkor tavaszik benned marad, majd a tel folyamán egyszer ki fog nézni hogy látja e az árnyékát, akkor lehet fájni fog, de az élet ilyen.
4/21 anonim válasza:
Ha ilyet látsz a szobádban, azonnal menj ki WC-re
5/21 anonim válasza:
És mi van ha az ő állatkája a wc-ben lakik?
6/21 A kérdező kommentje:
Látott már valaki medveállatkát, mondjuk mikroszkóp segítségével?
A kérdésem lényege az lenne, hogy mennyire elterjedt és van jelen ez a parányi élőlény a környezetünkben?
dec. 5. 18:08
7/21 anonim válasza:
Tükörrel lehet a legegszerűbben megnézni hogy hogy néz ki!
10/21 A kérdező kommentje:
Szerinted nem léteznek medveállatkák, vagy mi van? A wiki is elég sokat ír róluk.
dec. 6. 01:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!