Hogyan hozzam helyre a károkat?
Figyelt kérdés
tegnap az eggyik barátom mesélte, hogy éppen leadta a balkezének a parancsot, hogy vakarja meg a derekát, de a ballkezéről kiderült, hogy aljas áruló volt, és megtagadta a parancsot majd ezt követően az a mocskos dezertőr kimonda a barátom trónfosztását teste felett majd pedig magát kiáltotta ki a barátom testének királyává. a barátom többi alatvalóinak nagy része is a lázadás mellé álltak, a háttól kezdve a jobb láb, ballábon át szinte minden testrész király váltást követelt, egyedül a lényeges testrészek közül a jobb kéz a szív maradt hűséges a barátomhoz, de hamar rájött a barátom, hogy túl erős a lázadás ahoz, hogy egymaga leverje, ezért amiután elmondta az eddig történteket, tőlem kért segítséget a lázadás leveréséhez. Amikor a barátom befejezte az utolsó mondatát is, én halálra röhögtem magamat, nem tudtam elhinni, hogy hogyan lehet ennyire hülye a barátom, hogy ilyen szarul képes uralkodni a teste felett, hogy ennyien fellázadtak ellene, na mindegy a lényeg, hogy végül beleegyeztem a barátom kérésébe, és eggyütt a barátommal vérbe folytottuk a lázadást, és az eset után kemény megtorlásokat hajtottunk végre, azonban a lázadás miatt hatalmas károk keletkeztek a barátom uralmában, és nem tudjuk hogyan leszünk képesek ezeket a károkat helyreállítanitegnap 22:13
1/1 anonim válasza:
Ha egyből megtalálod a Humor kategóriát, kisebb az esélye hogy törlik a kamukérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!