Megkezdtem itt a karácsonyi dekoráció elkészítését, de elfelejtettem kikapcsolni a gravitációt, és az egyik díszgömböc lezuhant, és szétesett. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Mi ilyenkor a teendő?nov. 30. 14:47
A kérdező szavazást indított:
Még jó, hogy nem a gravitáció esett le. Akkor lennénk mérföldes bajban. Bár, lehet, hogy amíg nem figyeltünk, az is leesett.
Legközelebb kapcsold ki a gravitációt. Nem győzöm súlyozni má' a hangot. Folyton súlyozom.
Elmehetnél Girlandra, ott tudják az ilyesmiket, csak a tudásukat nem lehet máshol megszerezni, elolvasni, személyesen kell elmenni érte.
mondjuk pl kimehetnél a kis madracskákkal a fák kérgét kocogtatni. Nem tudom, de jó ötletnek tűnik. Ők is mindig ezt csinálják.
Rendelhetnél egy ko(z)mikus pizzát a világmindenségből a futárral. Ennek semmi köze a kérdéshez, csak jól hangzik.
Misem1Xűbb!Csaképítenedkell1időgépet,&márkészis(NetuddmeghányX mulasztottam L kikapc.a grav-t.enyémet nemtom odaadni,szabadidejében bojleralkatrész
Kezdj el konjugálni! (Összevissza mindenfélét! Minden szót konjugálj, ami 5 percen belül eszedbe jut! [ És azokat is, amik nem!! ])
Én ehelyett a centripetális erőt kihasználva macsánkát készítenék,de ez csak1ötlet.Vigyázz,h a tantusz ki ne essen a kezedből1teátrális mozdulat által
Veszel egy palack akciós antigravitációt, lesrófolod a tetejét, kiengedődik, ettől megtanulja a tárgy, hogyan kell levitálni, esetleg újra öxerakódni.
Egyéb mondanivalóm van, egyéb információ birtokában vagyok. Vagyis, az információ van az én birtokomban.
1 szavazat
1/2 anonim válasza:
Jó 5letnek tűnik antigravitáció vásárlása (pláne akciósan)
Előtte azonban vegyél egy időgépet is.Az is akciós, és nehogymá' otthon te barkácsolj egy ilyen masinát!
Szóval bekapcsolod a gépet, és elindulsz visszafelé a leesés időpontjáig. Ott a megfelelő pillanatban pedig kinyitod az antigravitációs palackot.
Ja, tedd mellé a telódat, mert ha pl. albán termék, akkor kell neki google-fordító.
Onnan majd intézi az anyag magának a többit.
Még arra is nagyon figyelj, hogy a palack 50Ft-os visszaváltós legyen.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, jó. :) Ment a zöld. Jöhetnek még válaszok. :)
dec. 1. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!