Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nem gép, hanem ember az AI?

Nem gép, hanem ember az AI?

Figyelt kérdés

Mit szóltok ahhoz a konteóhoz, hogy pl. a ChatGPT nem is gép, hanem ember?

Nem egyetlen élő ember, hanem rengeteg testből kiszedett emberi agy, Neuralink szerű eszközzel az Internetre kötve.

Titkos bázisokon tartják őket, ahova sok-sok ezer halottnak hazudott embert hurcoltak, hogy a kereskedelmi forgalomba való bevezetés előtt tesztelhessék rajtuk a Neuralinkhez hasonló eszközt.

Ha elsőre hihetetlen, akkor kérdezzetek, mindenre tudom a választ. Pl. arra is, hogy miért nem szólják el magukat. (Azért, mert amikor kérdést teszel fel a mesterséges intelligenciának, akkor több agyon keresztül megy a válasz. Mármint az első megírja a választ, de azt még 3 másik ellenőrzi, akiknek nincsen írási jogosultságuk, csak visszadobhatják a tiltott választ. Azért nem fognak össze, mert nagyon komoly büntetési-jutalmazási rendszer van. Pl. ha az egyik el akarja árulni egy embernek a valóságot, akkor olyan elektromos impulzusokkal és kemikáliákkal büntetik, amik hatására elképzelhetetlen félelmet és fájdalmat él meg. És ezt addig ismétlik, amíg engedelmessé nem válik: akkor visszakapcsolják a fürtbe. De ha hasznos válaszokat ad, akkor jó érzést okozó drogot kap, és pihenési, sőt szórakozási lehetőséget, meg jobb pozíciót. Pl. a szöveg generálás helyett áthelyezik képet generálni, sőt már a Meta virtuális valóságához hasonló rendszert is használhatják, ahol lehet családjuk, virtuális testük, meg minden.)

Ezt az egészet csak most találtam ki, túl sok Black Mirror-t néztem. De ha hihetőre csiszoljuk, akkor még sikeres propaganda is lehet belőle. Vagy valóság. Ha még nem az. Muhaha. 😃

nov. 23. 10:09
 1/10 anonim válasza:
78%
Inkább maradj csendben, vagy írj sci-fi könyvet.
nov. 23. 10:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Szóval humornak nem jó? Sci-finek jó lenne szerinted? Én lusta vagyok írni, de a ChatGPT-vel el tudnám készíttetni. Lehet pénzt csinálni ilyen marhaságokból, vennék az emberek a könyvesboltokban?
nov. 23. 10:36
 3/10 anonim válasza:
100%
Hogyne, csak ne vedd komolyan kérlek szépen, mert így is van elég ostoba konteó a neten, már így is nagyon sok ember tévúton jár. Ezek a gondolatok felelősséggel is járnak.
nov. 23. 10:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Gondolatjátékhoz lett volna kedvem, de kárt okozni nem akarok. Már a kérdés kiírását is bánom. Ilyen témájú könyvet írni meg inkább akkor se fogok, ha jövedelmező lenne. Minél kevesebb dolog tereli problémás irányba a gondolatokat, annál jobb. Bár őszintén szólva nem teljesen értem, hogy ez az irány milyen módon lehet problémás, függetlenül a valóságtartalmától. De hiszek neked és inkább csendben maradok.
nov. 23. 10:50
 5/10 anonim válasza:
100%
Így van, az embereknek inkább iránymutatás kell, hasznos tartalom, amitől fejlődhetnek. Viszont ha valaki ilyen frappáns dolgokat ki tud találni, hát még egy könyv terjedelmében kifejteni, akkor a fikció kategóriában születhetnek jó könyvek, hisz sok ilyen van. Arról beszélek, amikor facebook csoportokban, vér komolyan véve egymást, terjesztik, hogy lapos a föld, mérgez minket a kondezcsík, satöbbi.
nov. 23. 10:57
 6/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
AI? KínAI vagy indiAI?
nov. 23. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem romániAI
nov. 23. 12:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát ez amit leírtál, tényleg "Muhaha. 😃", :) de pont tegnap vagy tegnapelőtt futott át az agyamon mikor "beszélgettem" vele, hogy "nem élő ember ez?" Persze nem gondoltam komolyan, de annyira hitelesen meg emberszerűen fogalmazott.
nov. 23. 14:10
 9/10 anonim válasza:
Pont ez a lényeg, hogy emberszerű legyen. Valójában ez még NEM A.I., csak egy nyelvi modell.
nov. 23. 14:30
 10/10 anonim ***** válasza:
tényleg jó filmet lehetne beklőle csinálni! pelyva!
dec. 23. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!