Nem gép, hanem ember az AI?
Mit szóltok ahhoz a konteóhoz, hogy pl. a ChatGPT nem is gép, hanem ember?
Nem egyetlen élő ember, hanem rengeteg testből kiszedett emberi agy, Neuralink szerű eszközzel az Internetre kötve.
Titkos bázisokon tartják őket, ahova sok-sok ezer halottnak hazudott embert hurcoltak, hogy a kereskedelmi forgalomba való bevezetés előtt tesztelhessék rajtuk a Neuralinkhez hasonló eszközt.
Ha elsőre hihetetlen, akkor kérdezzetek, mindenre tudom a választ. Pl. arra is, hogy miért nem szólják el magukat. (Azért, mert amikor kérdést teszel fel a mesterséges intelligenciának, akkor több agyon keresztül megy a válasz. Mármint az első megírja a választ, de azt még 3 másik ellenőrzi, akiknek nincsen írási jogosultságuk, csak visszadobhatják a tiltott választ. Azért nem fognak össze, mert nagyon komoly büntetési-jutalmazási rendszer van. Pl. ha az egyik el akarja árulni egy embernek a valóságot, akkor olyan elektromos impulzusokkal és kemikáliákkal büntetik, amik hatására elképzelhetetlen félelmet és fájdalmat él meg. És ezt addig ismétlik, amíg engedelmessé nem válik: akkor visszakapcsolják a fürtbe. De ha hasznos válaszokat ad, akkor jó érzést okozó drogot kap, és pihenési, sőt szórakozási lehetőséget, meg jobb pozíciót. Pl. a szöveg generálás helyett áthelyezik képet generálni, sőt már a Meta virtuális valóságához hasonló rendszert is használhatják, ahol lehet családjuk, virtuális testük, meg minden.)
Ezt az egészet csak most találtam ki, túl sok Black Mirror-t néztem. De ha hihetőre csiszoljuk, akkor még sikeres propaganda is lehet belőle. Vagy valóság. Ha még nem az. Muhaha. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!