A kiflinél lehet zsemlét rendelni?
Figyelt kérdés
nov. 15. 15:20
1/21 anonim válasza:
Én úgy restellem, ezért csak zsemlesütve felelek. Lehet. Egy kínai ikerpár készíti: Kif, Lee és Jem Lee.
2/21 1112 válasza:
Persze! Ott áll a kifli a pult mögött, bemondod neki, hogy 10 zsemlét kérsz, és kiadja!! :) Nekem a múltkor bejött ! :)
[ Csak viccelek. Ne vegye senki komolyan ! :) :D :)
Elnézést. ]
3/21 A kérdező kommentje:
Te vagy a kedvenc válaszolóm.
Mindig komolyan veszlek.
nov. 15. 17:53
5/21 A kérdező kommentje:
Még a mosolyod is komoly.
nov. 15. 18:35
6/21 anonim válasza:
Te magad is megnézheted. Írd be a címsorba, hogy kifli.hu, aztán megtalálhatod, ha jól keresel.
7/21 anonim válasza:
Természetesen igen. Múlt hét elején bevásárlás alkalmával eltévedtem a sorok között a Pennyben, de a közelben tartózkodó eladónő készségesen elárulta nekem, hogy a kiflinél kell a zsemlét rendelni, így csakhamar megnyugodtam, és amióta tudom, hogy ezt így kell csinálni, azóta készségesen segítek másoknak is azzal, hogy elárulom.
8/21 anonim válasza:
De ne lepődj meg, ha ezért másnap elfog a TEK.
9/21 anonim válasza:
Azt úgy sem engedné nekik az asszony, hiszen a TEK nős.
10/21 anonim válasza:
És ha TEKézni ment az úr, akkor mi van? Harakiri cunami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!