Szerintetek ez baj?
Figyelt kérdés
Ma nagyon éhes voltam ezért ebédre megettem egy M1A2 abrams-et. Most kicsit fáj tőle a hasam, pedig utána lenyeltem még 2 T-90M-et hogy azokat löjje és ne a beleimet. Most lesz tőle bajom?nov. 3. 22:06
1/5 anonim válasza:
Nem az a baj hogy mit ettél, hanem hogy mennyit! Már megint gátlástalanul zabáltál, hogy valamit kompenzálja.
2/5 anonim válasza:
Azt a széket még megeszed, vagy leülhetek?
3/5 A kérdező kommentje:
1: tudom sajnos hogy sok volt de az abrams jóval erősebb mint egy T-90 ezért ha csak 1-et ettem volna mellé akkor sajnos elég hamar kilövi és elkezd unatkozni, és akkor a beleim és a gyomrom jön
2: mióta az orvosom azt mondta egyek több vasat, lesuoktam a fáról, tehát ha nem vasszéked van akkor nem kérem. Mióta vasat kell ennem próbáltam F-22 vadászgépet is, de a repülőüzemanyag kevésbé finom mint a diesel. Próbáltam egy Bismarcot is lenyelni, de mivel hajó és úszik a gyomorsavamon, rájöttem hogy ki kell köpnöm
nov. 3. 23:05
4/5 anonim válasza:
Abrams cet??Tudtad hogy neki van a legnagyobb farka.Én ilyeneket nem vennék be...
5/5 anonim válasza:
Reggelire mi lesz? Érdekel az ázsiai konyha? Úgy tudom az Észak-koreai Hvaszong-9 ICBM-ek azonnal beindítják a reggeli dolgokat, sokkal hatékonyabbak, mint egy kávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!