Ha a Zubrowka vodka kifejezetten azoknak az alkeszoknak lenne gyártva, akik titokban isznak, akkor Zugrowka lenne a neve?
Figyelt kérdés
nov. 3. 10:10
1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a magyar anyanyelvűeken kívül bárki más a világon értené ezt a "poént", meg azt sem hiszem, hogy megérné egy ilyen brandet létrehozni a magyar zugivókra alapozva, de ha te megcsinálod, és legyárta(t)sz egy ilyen márkanevű terméket, még sikeres is lehetsz, ha elég jó a minőség 🤣🤣🤣
2/5 anonim válasza:
Zsugivó? Az ital nevének elején az egy ZS betű, nem Z :)
3/5 A kérdező kommentje:
2# Nem nagyon hívom sehogy, mert csak egyszer kóstoltam, de tény hogy nem tudtam a helyes kiejtését.
nov. 4. 10:50
5/5 A kérdező kommentje:
Akárki akármit mond, Skyy vodka az egyik legjobb ár - érték arányú vodka.
Ittam már grey goose vodkát is, Finlandia is elég gyakori vendégünk!
De egyik sem volt olyan jó, mint amit említettem az első sörben. Izé, sorban!
nov. 6. 00:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!