Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Régebben, 1 éve, alkohol után...

Régebben, 1 éve, alkohol után mindig vidám, gondtalan és álmos lettem. Mostanra (utóbbi fél év) kifejezetten ingerlékeny, dühös és sírógörcsös vagyok? Mitől lehet ez a szélsőséges változás?

Figyelt kérdés
2022. aug. 12. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Alkoholista lettél.
2022. aug. 12. 18:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Elvonás. De egyébként ezt te is tudod jól.

Most kvázi "felhatalmazást" keresel az újra piára.

2022. aug. 12. 19:25
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az alkohol önmagában nem vidámít.Inkább csak felszínre hozza,felerősíti az érzelmeket.Ha jó hangulatban kezd neki az ivásnak az ember,akkor fokozhatja a jókedvet.De ha valamiért rossz a hangulata,valami gyötri,akkor ezeket a negatív érzelmeket fokozza inkább.

Valószínű,hogy valami gondod van.Valami bánt téged.

2022. aug. 12. 19:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Hiányoznak azok az agysejtek, amiket az alkohol kiölt.

Ez pedig szélsőséges, ingerlékeny, dühös és sírógörcsös viselkedéshez vezet.

A #2 is helyes választ adott.

2022. aug. 12. 19:32
 5/9 A kérdező kommentje:

Félreérthetően fogalmaztam..

Régebben alkohol fogyasztása után vidám lettem.

Most alkohol fogyasztás után ingerlékeny, dühös leszek, és nem felvidulok, hanem gyakran előbb utóbb sírásba végződik...

Nem hiszem, hogy alkoholista lennék, mert magát az alkoholt nem szeretem, sem az izét, sem semmit belőle. Magamtól sosem iszom, csak baráti társasággal, mert ott mindenki.

2022. aug. 12. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:

5

Továbbra is ezt gondolom:

"Szerintem az alkohol önmagában nem vidámít.Inkább csak felszínre hozza,felerősíti az érzelmeket.Ha jó hangulatban kezd neki az ivásnak az ember,akkor fokozhatja a jókedvet.De ha valamiért rossz a hangulata,valami gyötri,akkor ezeket a negatív érzelmeket fokozza inkább.

Valószínű,hogy valami gondod van.Valami bánt téged."

2022. aug. 12. 20:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen, Neked valószínűleg igazad van.

Köszönöm

2022. aug. 12. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Még annyit az alkoholhoz, hogy az idegméreg.

Valószínűleg a te szervezeted érzékeny a hatására ezért jobban "megtépázza" az idegeidet ha a szervezetedbe jut.

(én a helyedben hanyagolnám is ha megoldható)

2022. aug. 13. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Én csak alkalmanként iszom, valaki társaságában. Mindig fokozta a jókedvem.

Egyszer viszont hülye voltam és egy nagyon rossz hangulatomban ittam, na akkor meg nem bírtam abbahagyni tőle a hangos sírást. Nagyon rossz érzés volt. Sosem csináltam ilyet azóta és nem is fogok.

Igaza van #3-nak teljesen

2022. aug. 13. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!