Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Miért csinálnak a bolhák...

Miért csinálnak a bolhák emberből elefántot?

Figyelt kérdés
szept. 22. 06:54
1 2 3
 11/22 Mansour ***** válasza:
Nem baj, mert üvegfal mögött lenne, és azon nem jön át a hideg. A csimpánz nem olyan jó, mert a gorilla jobban tetszik, de azért jöhet, lehet a hálószobába még elférne. Ha tud lógni a plafonról, úgy jó, mert a szekrényen már nem fér. Az már tele van jegesmedvékkel.
szept. 22. 14:57
 12/22 A kérdező kommentje:
De ha nincs hűtőben, csak sima melegmedve.
szept. 22. 15:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Áhh, nem büntetem ezzel szerencsétlent. Viszont az őszintén érdekelne, hogy hogy kerültek oda jegesmedvék.
szept. 22. 15:04
 14/22 anonim ***** válasza:
#12 Megmelegedve?
szept. 22. 15:04
 15/22 Mansour ***** válasza:
Ja azok porcelán jegesmedvék, nem kell hűteni, nagymamámtól örököltem. Félek, hogy a csimpánz leverné. Remélem, nem lesz meleg attól, hogy nincs hűtőben, mert akkor ki akarna menni a pride-ra. Nem akarom őket kiengedni, tudod, családi örökség, aztán mi történne velük ott. Ne kockáztassuk meg.
szept. 22. 16:21
 16/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Bárki is hitette el veled ezt a baromságot, mondjuk egy bolha esetleg, az nem elefántot, hanem valami mást csinált belőled, csak most nincs kedvem kerek perec kimondani, hogy mit, mert annyira szimpatikus vagy nekem, hogy nem szeretnélek megsérteni.

szept. 22. 16:32
 17/22 A kérdező kommentje:

Az fura, mert pont tőled hallottam, de akkor még magázódtunk.

Közben kiderült, hogy az undokahúgom vagy.

szept. 22. 17:56
 18/22 anonim ***** válasza:
#15 Így már értem, de ne aggódj, jól nevelt csimpánzról van szó, véletlenül sem verne le dísztárgyakat.
szept. 22. 18:32
 19/22 anonim ***** válasza:

Miért, miért?

Mégis, mit csináljanak?

Almás pitét inkább?

szept. 22. 19:05
 20/22 Mansour ***** válasza:
Jó, akkor jöhet a csimpánz, ha a lajhárral jól kijön.
szept. 22. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!