Miért csinálnak a bolhák emberből elefántot?
Figyelt kérdés
szept. 22. 06:54
2/22 anonim válasza:
Inkább az elefánt csinál az emberből bolhát, mert ha áttrappol rajta, annyi sem marad belőle.
3/22 Mansour válasza:
Mert csíkos a mókus, mégis balra megy. Az elefántnak viszont inkább a füle, mint az ormánya, de csak mert szürke.
4/22 anonim válasza:
Ez kérem egy új technológia, az elefánthiány kiküszöbölésére...
5/22 A kérdező kommentje:
Én is kikérem magamnak!
szept. 22. 12:55
7/22 A kérdező kommentje:
Egy elefántnyi jégkockàt
szept. 22. 13:32
8/22 anonim válasza:
Sajnos nekem csak egy jegesmedvényi van, de mindjárt vadászok még mellé valamit a permafrosztból.
9/22 Mansour válasza:
Én egy mamutot szeretnék jégbe fagyva, azt lehet olyat kapni szobadísznek?
10/22 anonim válasza:
Persze, az is van, viszont ez feltételekhez kötött. Például legalább -20 foknak kell lennie ott, ahol tárolnád. És hát hogy is mondjam, ez nem konvergál ahhoz, ami az ember számára kényelmes, így szobába nem való. Viszont van egy eladó csimpánzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!