Mit teszel, ha bűncselekményen kapod rajta magad?
Figyelt kérdés
szept. 14. 18:08
1/6 anonim válasza:
Semmit, mert nem teszek olyat ami bűncselekménynek minősül.
2/6 anonim válasza:
Jól elbúvok, hogy nehogy megtaláljam magam. Ha mégis kiszúrnám, hol vagyok, azt hazudnám, hogy nem én voltam, hanem én tettem.
3/6 anonim válasza:
Bebújok az ágyneműtartóba, és amikor rám találnak a rendőrök, akkor azt mondom, hogy "jövök, főnök!".😂
4/6 anonim válasza:
Felidézek egy lebilincselő történetet és közben tartóztatom magam, majd hosszú ideig egy lakatot teszek a fejemre.
5/6 anonim válasza:
Sietek befejezni, eltüntetem a nyomokat, aztán igyekszem minél gyorsabban eltűnni.
6/6 anonim válasza:
Felvételt készítek róla az említett kaPod felhasználásával, és a biztonság kedvéért másolatot is készítek a felvételről az Állj!Phone-omra, majd rögzítem a bizonyítékot egy páncélkazetta belsejéhez szigetelő szalag segítségével, hogy a bűncselekmény egyetlen lehetséges bizonyítéka mindenkitől gondosan el legyen szigetelve. A páncélkazettákba rejtett bizonyítékok eltűntetéséhez Rejtő Jenő segítségét kérném, aki reményeim szerint nem fog hanyag munkát végezni, mert korábban kiderült már róla, olyan eset, hogy rábíztak egy hasonlóan kockázatos bűnügyi nyomot, de ő nem hogy nem rejtette el kellő képpen, de még csak meg sem misítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!