Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ezzel nem követnék el bűncsele...

Ezzel nem követnék el bűncselekményt, szabálysértést sem?

Figyelt kérdés

Lopás miatt voltam előzetesben, ahová a rendőrség kezdeményezte, hogy bekerüljek. De már szabadultam. Ha rajzolnék egy elefántot, ki is színezném és odaírnám, hogy szeretem az elefántokat és a rajz mellékletként egy levelet, amire azt írnám, hogy rajzolta és a nevem odaírnám, közölném, hogy ismernek, tudják ki vagyok. Ezt a rajzot+levelet a Rendőrkapitànyságra küldeném be a bűnügyi osztàlyra, ahol volt az ügyem, azonbrlül az alosztàlyvezetőnek címezném meg annak a nyomozónak akinél.az ügyem volt és odaírnàm, hogy a rajtot függesszék ki a rendőrségen a folyosón bent a falon és írják oda, hogy én rajzoltam.

Ebből lehetne baj, vagy nem, hanem csak azt hinnék, hogy szórakozok velük?

2022. márc. 29. 12:26
 1/6 A kérdező kommentje:
*rajz
2022. márc. 29. 12:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Pontosan: *rajzot
2022. márc. 29. 12:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Huha, miért elefánt, és miért tennék ki, nem ovi.

A kérdést sem értem, mit követnél el ezzel?

2022. márc. 29. 12:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez elmeháborodottakkal nem a rendőrség foglalkozik. Lehet, menne ninu-ninu hozzád, de fehér köpenyesek.
2022. márc. 29. 13:10
 5/6 anonim ***** válasza:
de miért nem sünt rajzolsz?
2022. márc. 29. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert tartok tőle, hogy újra előzetesbe rakatnak, ha ilyet küldök, mert azt hiszik szórakozok velük és azt fogják mondani, hogy nem bírok magammal idekint. Pedig komolyan ilyen rajzot akarok küldeni elsőbbségivel és csütörtökön megkapnák.
2022. márc. 29. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!