Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki lehet az a KIKI?

Ki lehet az a KIKI?

Figyelt kérdés

Szoktam nézni főzős műsorokat. Ha már ennyire drágák az élelmiszerek, akkor legalább hadd nézzem.

Amikor elkészülnek az ételek, mindig azt mondják, hogy mindenki ízesítse KIKI ízlése szerint.

De ki az a KIKI? Honnan tudjam, hogy milyen neki az ízlése, vagy miért ennek a KIKI ízlése szerint ízesítsem, amikor azt sem tudom, kicsoda? Érthetetlen.

szept. 5. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy kispanda. Unokatesóm.
szept. 5. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kiki = saját maga
szept. 6. 07:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Azt értem, hogy Kiki saját maga. Én is saját magam vagyok, ahogy te is saját magad vagy.

De ki ez a Kiki, aki saját maga? Valami nő lehet a nevéből ítélve.

szept. 6. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki foz az a kiki

Ha te fozol te vagy a kiki

szept. 6. 10:54
 5/8 A kérdező kommentje:
Én Béci vagyok, nem Kiki. Amikor főzök, akkor is Béci vagyok, aki főz.
szept. 6. 11:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Molnár Krisztián beceneve is Kiki.
szept. 6. 11:16
 7/8 A kérdező kommentje:

Tényleg és ő fiú.

Akkor lehet, hogy Molnár Krisztiánra utalnak a főzős műsorokban? Mert ennyire ismert és láthatóan szeret enni? Így már összeállt a kép. Lehet, hogy ezek szerint sokan neki dedikálják a főzős videóikat. Ő a döntő bíró, ha ételekről van szó.

szept. 6. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nemrég 3 kilót fogyott, szóval rendkívül kritikus volt valamilyen étellel és nem evett belőle. Szóval talált, biztosan ő lesz az!
szept. 6. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!