Újra kéne az op. Rendszeremet rakni, de lusta vagyok. Mit csináljak most?
Figyelt kérdés
már olyan lassú hogy 4-5 per is mire bejön az asztal, de olyan lusta vagyok hogy nem akarom újra tenni
mi a jó fenét csináljak most?
2010. nov. 2. 11:07
1/6 anonim válasza:
Ha fizetsz érte, szívesen megcsinálom. :)
3/6 anonim válasza:
Tedd fel az Ubuntu 10.04-et. Villámgyors, atomstabil, vírusmentes, nem lassul és 15 perc alatt fenn van.
4/6 anonim válasza:
linuxon és windowson kivül milyen jó oprendszer van még?
5/6 anonim válasza:
MAC OS X oprendszer is létezik Apple gépekre.
Amúgy linux nem egy oprációs rendszer, hanem egy mag, amire 1000+ féle operációs rendszer épül. Ezen az oldalon jobbra, láthatod a legnépszerűbbeket: [link]
6/6 anonim válasza:
"Amúgy linux nem egy oprációs rendszer,"
Na ne! A mag a kernel. Amit te belinkeltél, jobb oldalt a különböző disztrók vannak.
A vinfosra inkább illik, hogy nem operációs rendszer. A rendszer erősen megkérdőjelezhető.
A te elméleted alapján a DOS sem oprendszer, mivel van MS, NOVELL, FREE és még nem tudom hányféle DOS. Attól még a DOS is oprendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!