Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Érdemes ezzel a problémával...

Érdemes ezzel a problémával elvonulni Tibetbe?

Figyelt kérdés

Arra ledtem figyelmes az egyik közeli kocsmámban ahol törzsvendég vagyok már közel 20éve ,hogy miközben kimegyek a wc-re adig valaki felzabálja a sörömet ,amire én visszaérek.

Már nagyon kivagyok készülve idegileg.Nem tudom ,hogy mit csináljak.

Egyenlőre a helyzet ennek tetejében még eszkalálódik is ,mert már múltkor nem csak a sörömet itták fel ,hanem a felesemet is.

júl. 21. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Nem járnál jól, Tibetben nincs sör és a felesük is vizezett!
júl. 21. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És te ezek után nyugodt tudtál maradni? Semmi szükséged Tibetbe menni, türelmed mértékére csak áhítozhat egy buddhista szerzetes, legalábbis én a helyedben biztosan a falhoz vágtam volna az üres poharakat másegyéb berendezési tárgyakkal együtt, főleg ha még józan is vagyok.
júl. 21. 18:46
 3/7 1112 ***** válasza:
100%

Jézusom! Ezt "a felesük is vizezett!"

Így olvastam elsőre: "a feleségük is vizezett!" :O :) XD

"Érdemes ezzel a problémával elvonulni Tibetbe?"

Ygen, és vidd a seredet ish magaddal.

júl. 21. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
Alkohol mentes sört kérj ki és úgy menj ki a wc-re kakálni hidd el pár alkalom után már nem fog nyúlni a sörödhöz. Feleseknél ugyanúgy alkohol mentes felest kérj!
júl. 21. 21:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kérj ki egy csavartat! (Aki nem tudná mi az: letörli a pultot a pultos egy mosogatószivaccsal, és annak tartalmát belefacsarja egy felespohárba).
júl. 21. 21:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen világos, hpgy akocsmáros akar kitudni a kocsmából.. :)
júl. 22. 08:47
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs más megoldás, mint Tibetbe menekülni a más sörét megivó paraszt elől. Én is így tennék.
júl. 31. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!