Az uszodában megjelenhet a vízirendőrség???
Figyelt kérdés
Csak hogy vigyem e magammal a papírokat ha úszok.júl. 21. 16:23
1/13 anonim válasza:
Szerintem nem tudnának átmenni a falakon a hajójukkal.
2/13 1112 válasza:
De. Áttudnak. Jó nagy a hajólyuk, amit odadöccenésükkor a falon okoztak.
3/13 anonim válasza:
Én a helyedben inkább a kalózoktól félnék.
4/13 A kérdező kommentje:
De mi van a jet skykkel???
Bakker úgy uràlnak medencéről medencére mind a mint a kecskeszar a deszkán...
júl. 21. 20:25
5/13 1112 válasza:
Eszembe jutott a partiőrség. Erről meg a partihegység, és hogy anno 9.-ben ezt egyik osztálytársam partyhegységnek írta, és akkor a tanár kiszúrta, hogy ketten egymás mellett ülők röhögnek, és akkor rájuk nézve kérdezte, hogy "Ott mi történik?", vagy ilyesmi, és akkor mondta a másik, hogy "ipszilonnal írta a partYhegységet!" :) :D XD És akkor parti/party, mint buli, és akkor bulihegység. :D
6/13 anonim válasza:
Bár régebben ritka volt egyre gyakoribbak hogy a Napóleonhalak serege megjelenil ilyen helységekben. Ha rosszul viselkedsz a Napóleonhalak serege elkapnak téged és foglyuk leszel. Óvatosan velük. Rosszabb mintha a rendőrség kapna el.
7/13 A kérdező kommentje:
Pedig már betanított cápákat is usztatnak a medencébe.Minap mellettem úszott a cápa...
júl. 22. 04:59
8/13 anonim válasza:
Én meg a kérdező vagyok, és ez itt a jackass!
9/13 A kérdező kommentje:
Király vagy haver!!!Csak így tovább.
júl. 22. 19:38
10/13 anonim válasza:
Nálam nem csak ,hogy megjelent ,de még meg is büntettek. ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!