Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hol tárolják az RSD-n (Ráckeve...

Hol tárolják az RSD-n (Ráckeve környékén) a vizirendőrök a hülye Jet-skijüket?

Figyelt kérdés
Eddig a motorcsónakkal bosszantották a népet, és elég volt látni, hogy nincsenek a hídnál a bungalójukban, akkor tudtad, hogy nem lesz cseszegetés. Tegnap megjelentek Jet-skikkel és téptek 50-el és bosszantják az embereket, hogy ne menjél siklásban, meg miért nincs mellényed, ha nem tetszik a pofád akkor meg elkérik a poroltót

2022. aug. 15. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem csak téged bosszant, hogy végzik a munkájukat.
2022. aug. 15. 12:45
 2/5 A kérdező kommentje:

lehet, de azért titkon reménykedem, hogy nem csak engem.

Azon túl, hogy beszedik a pénzt - pl a gyorshajtóktól (elvileg valami környezetvédelmi baromság miatt nem lehet gyorsan menni, csak 15-el, ők bezzeg repesztenek 50-el, és égetik a benzint 1000-el) nem tudom mi a szerepük

2022. aug. 15. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gáz már, hogy próbálják betartatni a szabályokat, hűha.

Ha valamiért nem kell picsogni, az pontosan az, ha a rendőrök valóban köz- vagy közlekedésbiztonsági feladatokkal foglalkoznak , márpedig ez pontosan ilyen eset.

2022. aug. 15. 13:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Abszoút nem tudom belátni... vannak "rendes" rendőrök, akik drogcsempészeket kapnak el, gyilkosokat üldöznek. A közlekedés biztonságot is meg tudnám érteni, hogy mondjuk az M7-esen mész 200-al az veszélyes... viszont hogy vannak emberek akik megebédelnek, megcigiznek és felülnek a Jet-Skire a szép napsütésben és nyaralnak és baszogatják a pecásokat meg a gyerekeket, hogy ne ugráljanag a stégről
2022. aug. 15. 13:29
 5/5 MGéza ***** válasza:
Szerintem amit te baxogatásnak hívsz, az baleset megelőzés. Sok fürdőző szeret veszélyes helyen pancsolni, vagy a pecás rossz, esetleg tiltott helyen horgászni. Gyakran olyan veszélyek vannak amelyek a partról, stégről nem látszanak. Jobb ha hagyják, hátha másnapra eggyel több vízihulla lesz?
2022. aug. 19. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!