Szentjánosbogarak világítása 12V- os rendszerű?
Figyelt kérdés
6 vagy 12V-al működnek? Illetve ledet is beléjük lehet faragni vagy csak a normál izzó megy bele?2024. júl. 13. 15:25
1/13 anonim válasza:
Áhh, 1,5V-os gombelemről mennek.
2/13 anonim válasza:
Gyerekkorromban még találkoztam 6 és 12V-os bogarakkal. Emlékszem, azokban még lehetett izzót cserélni, némi kézügyesség kellett csak hozzá, de mára a ledesek kiszorították őket, bennük viszont már fix fényforrás van. Hiába na, Kínában készül minden.
3/13 anonim válasza:
Én meg gyerekkoromban találkoztam 230 Voltos rendszerű szentjánosbogárral.
4/13 anonim válasza:
Nekem nagyim mesélte hogy az ő gyerekkorában meg még petróleummal világítottak a Szentjánosok.
5/13 anonim válasza:
3: Azok sajnos veszélyesek voltak, főleg esős, nedves időben.
6/13 anonim válasza:
Én az elektromos angolnát javaslom. Állítható feszültség, változtatjató jelalak, mobilis.
7/13 anonim válasza:
Dehogy, ma már minden USB ről megy
8/13 anonim válasza:
18650-es elemről mennek és USB-C csatlakozón keresztül lehet őket tölteni. Praktikus, nemde?
9/13 anonim válasza:
Igen, ezeknél az újabb ledeseknél ráadásul a beépített akksi és a ledek lazán túlélik magát a bogarat. Ahogy haláluk után a testük elkezd bomlani, idővel könnyebbek lesznek a levegőnél és 40-5
10/13 anonim válasza:
Folyt: 50 méter magasba emelkednek. Ezeket nézik sokan csillagoknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!