Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az alpaka főnöke a főpaka? Az...

1112 kérdése:

Az alpaka főnöke a főpaka? Az alpakát kinézésre mi különbözteti meg a főpakától?

Figyelt kérdés

Kinézetre, ránézésre.

Hozzá vagyok szokva, hogy mindennek, ami al, van egy fő valamilye is.

Ez a kérdés onnan jött, hogy éjszaka jött a gondolat, hogy 'Aludjunk'. Aztán gondoltam, ha van olyan, hogy aludjunk, akkor van olyan is, hogy 'főludjunk'(?).

Alexandra főnöke meg Főleg Szandra!! :D ( Fő(L)exandra :D )

Alnix madár! xd

febr. 16. 12:08
A kérdező szavazást indított:
Az égvilágon semmi nem különbözteti meg, ikrek ők ugyanis, s olyan tökéletesen egyformák, mintha egymás tükreiből léptek volna elő.
Alpaka mindig, főpaka csak akkor látható,ha a kozmikus egyenletek megfelelő sorrendbe rendeződnek,közben 3 ember ugyanazt a véletlen szót mondja 1x-re
Egyikük elegánsabb.& Egyikük éjszaka nem aluszkál, hanem főluszkál/ fölúszkál.xd Lehet, hogy egyikük nem alpakii, hanem egy uszkár.Csak a rím miattXD
Az alpaka nem tudja, hogy ’miért’, de a főpaka minden egyes kérdésre választ ad, amit még meg sem kérdeztek.
1alpaka bármit is csinál,mindig jónak tűnik,a főpaka akkor is mindent jól csinál,ha szándékosan minden rosszul sikerül,mert ő igazából a káosz mestere
Mikor alkonyodik, az alpaka befejezi az alpakolást, de, aki végül főpakol a polcra,az a főpaka
Az alpaka trükkösen tud visszautasítani minden logikai szabályt,a főpaka még trükkösebben úgy tervezi meg a valóságot,h az mindig visszafelé működjön.
Az alpaka soha nem nézi meg a tévét, mert tudja, hogy a főpaka egyszerűen előre látja, mi fog történni a következő évadban, és elmeséli neki.
Alpaka megnézi az órát, látja,h 14:32.Főpaka nézi az órát,& az idő összes lehetséges verzióját látja 1Xre,aztán eldönti,h most inkább 13:47-et választ
Az alpaka árnyékot vet, a főpaka viszont olyan szinten uralja a fizikát, hogy az árnyéka időnként elmegy bevásárolni nélküle.
3 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:

Jaj, ez annyira aranyos! Eszembe jutott, hogy Al Pacino, és Fő Pacino! :)

Remélem, ari ténylegesen a kérdésem, bocsi, ha nem!♥

(Az A után az ott egy L betű. A kis L és a nagy i elég hasonlók egymáshoz ebben a betűtípusban. ♥ )

febr. 16. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mit szívtál, de abból én is kérek.
febr. 16. 12:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, a helyes sorrend alpaka, paka, főpaka, pont minde a dehideknél.

Vannak aldehidek, dehidek és fődehidek.

febr. 16. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Majd mekkérdezem a főnököt meg az alnököt
febr. 16. 13:09
 5/10 Senior Séf ***** válasza:
Al-acsony vagyok én az ilyen sztratoszférikus kérdésekhez.
tegnapelőtt 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Van egy egyszerű kérdés:

Ha Al Capone volt a gengszterek főnöke, akkor miért nem Fő Capone-nek hívták? He?

Amíg ezt meg nem oldod, addig ne is bonyolódj bele ebbe a "paka" kérdésbe.

Kezdésnek gyakorold inkább a gebra fokozását: algebra gebra főgebra. 😃

tegnapelőtt 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd Fő Bundy megmondja
tegnapelőtt 15:21
 8/10 anonim ***** válasza:
A gitáros Al Di Meolának ki lehet a főnöke? 😂
tegnapelőtt 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:
A Fő-kaida 🤣
tegnapelőtt 15:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Az alacsonynak üzenem, hogy még lehet belőle fölacsony.
tegnapelőtt 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!