Ki a kedvenc South Park szereplőd? Miért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 17:12
31/42 AĐA válasza:
Kenny- és azért,mert nekem is volt egy narancssárga kapucnis felsőm,és abban ugy néztem ki mint Kenny.A fiuktol laptam ezt a becenevet,de BIG LIKE ^^
32/42 The Youngest Zombie válasza:
Egyértelmű, hogy Cartman. Magamat látom benne. XD
33/42 anonim válasza:
Kenny,mert 1.Mindig megölik 2.Aranyos 3.Vicces,és jó beszólásai vannak! ^_^
34/42 anonim válasza:
kenny cartman terrance és phillip
35/42 anonim válasza:
Az idegbeteg Tweek gyerek a legnagyobb arc sztem.
Kenny helyett elviselném negyediknek.
36/42 anonim válasza:
Nekem Kyle a legszimpibb, nem tudom miért XD
37/42 anonim válasza:
Csak mert senki sem mondta eddig -legalábbis én nem láttam-, Craig. Indokom nincs, egyszerűen szeretem az IDGAF stílusát. :D Ja, és Randy meg egy állat, őt sosem szabad kihagyni. (Természetesen minden szereplőt bírok, de már annyira voltak emlegetve, gondoltam írok valami újat.) És nem, nem zavar, hogy a kérdés lassan öt éves. :D
38/42 anonim válasza:
Kyle mert nagyon szimpatikus :D és Craig mert,hát,nem tudom... xD csak ő és kész :D
Meg Kenny(amikor Mysterion) :D
40/42 anonim válasza:
Kenny, mert cuki és valóban jó beszólásai vannak :D
Meg talán Cartman is kedvencem.Olyan hülyeségeket ki tud találni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!