Ki a kedvenc Sailor Moon, WITCH és Bolygó Kapitánya szereplőd?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 10:04
1/5 anonim válasza:
Ajánlom nézd meg ezeket az animéket. Ezek a kedvenceim. Persze csak eredeti hang, és magyar feliratal nézd. Nézz pár jó rajzfilmet (animét) is. :D
Death note
code geass
neon genesis evangelion
cowboy bepop
full metal panic
2/5 A kérdező kommentje:
Nem az volt a kérdés, hogy mit ajánlasz, hanem ki a kedvenc szereplőd. A Witch-nál a képregényre gondoltam, és egyedül az SM anime ezek közül.
Abból, amit ajánlasz, a Desznót nem szeretem, a CG grafikája nem tetszik, a CB örök fav, FMP nem érdekel, az Eva meg alapmű.
2010. máj. 3. 12:39
4/5 anonim válasza:
Mellesleg nem tudod, jelenik meg még a witchnek új lapszáma? Ha igen, mikor fog megjelenni a legközelebbi?
5/5 A kérdező kommentje:
Hát én már pár éve nem veszem - amióta kéthetente jelenik meg, és horribilis az ára, szóval passz.
De talán az egmont.hu-n fenn van.
És a Bolygó kapitánya, Sailor Moon szereplőd?
2010. júl. 20. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!