Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki a kedvenc Sailor Moon,...

Ki a kedvenc Sailor Moon, WITCH és Bolygó Kapitánya szereplőd?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 10:04
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Ajánlom nézd meg ezeket az animéket. Ezek a kedvenceim. Persze csak eredeti hang, és magyar feliratal nézd. Nézz pár jó rajzfilmet (animét) is. :D

Death note

code geass

neon genesis evangelion

cowboy bepop

full metal panic

2010. máj. 3. 11:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdés, hogy mit ajánlasz, hanem ki a kedvenc szereplőd. A Witch-nál a képregényre gondoltam, és egyedül az SM anime ezek közül.

Abból, amit ajánlasz, a Desznót nem szeretem, a CG grafikája nem tetszik, a CB örök fav, FMP nem érdekel, az Eva meg alapmű.

2010. máj. 3. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Witch: Will, Irma. :)
2010. júl. 20. 13:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Mellesleg nem tudod, jelenik meg még a witchnek új lapszáma? Ha igen, mikor fog megjelenni a legközelebbi?
2010. júl. 20. 13:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát én már pár éve nem veszem - amióta kéthetente jelenik meg, és horribilis az ára, szóval passz.

De talán az egmont.hu-n fenn van.

És a Bolygó kapitánya, Sailor Moon szereplőd?

2010. júl. 20. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!