Szerintetek is vicces az, hogy: "Domi mekis kedvence"?
Figyelt kérdés
jún. 26. 10:48
2/8 1112 válasza:
Hát, ez így szövegkörnyezetből, kontextusból kiragadva egyáltalán nem vicces.
Sőt, őszinténszólva, el sem tudok képzelni igazán olyan kontextust, amiben ez vicces lehet.
Úgyhogy nem az. :)
4/8 1112 válasza:
2. Vagyok, te miért nem mondtad, hogy ez egy plakát? :D Így már vicces, tegnap is meg ma is jártam állásinterjún Budapesten, láttam két ilyen táblát is, és így látva, picit önmagában is vicces, meg még egy picivel jobban, amiért láttam ezt a kérdést is, és így össze tudtam kötni a kettőt. :)
5/8 anonim válasza:
Még a plakáton, sőt, a reklámjában sem vicces. Szánalmas, hogy egy sportolóval reklámoztatnak szemét embertápokat.
7/8 anonim válasza:
Jó kis marketing fogas, a sok 10 eves gyerek csak ugy szalad be a mekibe hogy jjjjaaajjj Szobooo meg Szoboszlaiii🤮🤢
8/8 anonim válasza:
Vicces .
Még most is nevetek rajta :)
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!