Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Segiteseg mit tegyek? Valami...

Segiteseg mit tegyek? Valami be győt a kertbe.

Figyelt kérdés
Ülök a fotelben itten olvasgatok erre még hallom hogy csörümpöl kint valami a kerítésnél, hát kinéztem és látom valami négylábú, sötét színű lóra emlékeztető állat gyön befelé az udvarba. Gyorsan leerisztettem a redőnyt de még hallom hogy kint van. Nem gondulnám hogy őz vagy szarvas mert ez nem akkora, ez ló métettü annál viszont nagyobb. Hétköznapi jószág ez vagy valami természetfeletti lehet?

jún. 25. 02:17
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Aludj.
jún. 25. 02:22
 2/5 anonim ***** válasza:
SzarvasŐzLóMedveKutya
jún. 25. 06:26
 3/5 anonim válasza:
75%
Elaludt ke' óvasgatás közben a fotőlybe. Legközelebb menjen aludni a tyúkokkal kie, azt ilyen nem történik többet, meglássa.
jún. 25. 09:00
 4/5 anonim válasza:
82%
Úgy tudom Heves megyében többen láttak lótestű szarvas-hiéna csordát. Habár baromi ritka, ragadozó faj, általában pár fős(4-6) csoportokba verődve mennek táplálékot szerezni. Gondolom ott volt valami törés a csordában és egyedülmaradt..esetleg kitagasta a csorda.. Más oka nincs tudtommal, miért lehetne egyedul.
jún. 25. 09:07
 5/5 Kukori62 válasza:
Csubakka.
jún. 26. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!