Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Macskakonzervből milyen ételt...

Macskakonzervből milyen ételt lehetne készíteni? Most csak ez van itthon

Figyelt kérdés
2024. jún. 22. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Valóban, ajánlanám mellé köretnek a templomfalat és a Szokol-rádiót.
2024. jún. 22. 20:53
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sok vasat tartalmaz ,szóval előbb reszeld le.De szerintem a konzervdoboz nem EU szabvány.Vagy is nem ehető kategória.
2024. jún. 23. 19:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Nyet, das ist fennséges eledel.
2024. jún. 23. 19:45
 14/15 Kukori62 válasza:
100%
Melegítés előtt tegyél alá alólamzsírt!
2024. jún. 26. 13:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Készíts belőle szendvicset.

Vagy csinálj pirítost és kendrá vagy ha nem kenhető akkor kanalazd rá.

Ezek mindig beválnak.

Már én is jártam így egyszer ,amikor nem voltak nyitva a boltok valami ünnepnap miatt.

Illetve ,amiatt ,hogy a főnök még az azt megelőző napon is reggel 5órától este 22óráig dolgoztatott minket a gyárban úgy ,hogy csak egésznap csak 5perc pihenő volt.Embertelen teljesítmény mellett ,ami egészen pontosan óránkénti 1000000 darab alkatrész legyártást jelent.

Ebből adódóan nem bírtam elmenni egy boltba sem.

A dolog érdekessége az ,hogy nincs macskám ,de otthon valami varázslat vagy paranomális jelenség által tele volt a hűtőm macskakajával ,amit nem bántam ,mert legalább nem volt romlott.

De az is lehet ,hogy titokban valami macska őrült nővel élek együtt ,amiről persze nincs tudomásom.

Na mindegy az a lényeg ,hogy aznap is volt enni való otthon még akkor is ,ha az macskakaja volt :)

júl. 27. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!