Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogy lehet az, hogy az év...

Hogy lehet az, hogy az év csak kis részében lehet itthon magyar almát kapni, lengyel alma viszont szinte egész évben kapható?

Figyelt kérdés

Ennyire kevés alma terem mostanában Magyarországon?

Valamikor alma nagyhatalom voltunk...

2023. márc. 16. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Majd lesz akkumulátor, ne aggódj!
2023. márc. 16. 18:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak jött egy időszak, amikor nagyon nem érte meg almát termeszteni, csak léalmának vitték, az pedig nem érte meg. Így kivágták a fákat, ezért van most kevés.
2023. márc. 16. 19:33
 3/8 anonim ***** válasza:
83%
Szabolcs megye volt almanagyhatalom, nem országosan
2023. márc. 16. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig kapok magyar almát is itt a piacon (Budapest).
2023. márc. 16. 23:01
 5/8 anonim ***** válasza:
41%
A Tesco helyett ki kell fáradni a piacra, és ládaszámra lehet kapni olcsóbban a hazai termést a termelőtől!
2023. márc. 17. 09:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Legalábbis azt mondja a termelő, hogy az övé...
2023. márc. 17. 10:13
 7/8 anonim ***** válasza:
53%

"Legalábbis azt mondja a termelő, hogy az övé..."

Lol, egyesek tényleg bármibe képesek összeesküvést vizionálni? :D

2023. márc. 17. 10:22
 8/8 anonim ***** válasza:

5-ös, azért a piacok nyitvatartása nem átlagemberbarát, lássuk be. Én kötetlen munkaidőben dolgozom, sokszor itthonról is, de így sem mindig jutok ki. Az itteni piac _elméletileg_ hétköznapokon reggel 6-tól este 6-ig van nyitva, ez nem segíti ki azt, aki 9-17-es vagy hasonló munkarendben dolgozik, mert nem fog reggel a gyerek-kutya-munkahelyre rohanás közben még arra is időt szakítani, hogy piacra menjen vagy útközben vegye meg és vigye a munkahelyére, délután meg nem fog odaérni, arról nem is beszélve, hogy az itteniben pl. 16-kor az árusok nagy része MÁR bezért, reggel 7kor az árusok nagy része MÉG nem nyitott ki... Szombat reggel pedig egyrészt tömeg van, másrészt abszolút megértem, hogy akinek nem muszáj, az nem kel fel ezért, vagy a gyerekesek pl. inkább programra mennek. És ha már bevásárolnak akkor oda mennek, ahol MINDENT egyben megkapnak.

Mi azért 2 hetente úgy szervezzünk, hogy tudjunk menni, de egyébként a Príma-Auchan tengelyen is szinte mindig van többféle magyar termék, alma is, egyebek is.

4-es voltam.

2023. márc. 17. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!