Ez csak szerintem vicces?
Figyelt kérdés
Két orvostan hallgató üldögél egy parkban, és figyeli az elhaladó embereket. Azzal szórakoznak, hogy megpróbálják az arra tévedők bajait diagnosztizálni, csak úgy ránézésre. A diagnózisok teljesen egyformák, ám akkor arra megy egy öregember, aki furcsán csoszog, közben a lábait szinte egyáltalán nem hajlítja be. A két srác hatalmas vitába kezd, majd egyikük odamegy az öreghez és megszólítja: - Elnézést uram, de a barátom szerint Önnek elmeszesedtek a lábízületei, míg szerintem inkább ízületi gyulladása van. Melyikünknek van igaza? - Nézze barátom, az előbb én azt hittem, szellentenem kell, de sajnos mindhárman tévedtünk...jún. 17. 16:36
1/8 anonim válasza:
Így leírva hosszú. Egy rövidke jelenetet lehetne belőle kihozni tévében. Ötös skálán olyan kettesre minősíteném. Orvostanhallgató egy szó.
2/8 A kérdező kommentje:
Írsz egy ötösre minősítettet?
jún. 17. 16:57
4/8 anonim válasza:
Két orvostanhallgató a parkban figyeli az embereket, és próbálja ránézésre diagnosztizálni őket. Egy öregember elmegy előttük, furcsán csoszogva. Az egyik srác odamegy és megkérdezi:
– Uram, a barátom szerint elmeszesedtek a lábízületei, én pedig ízületi gyulladásra gyanakszom. Melyikünknek van igaza?
Az öregember válaszol:
– Az előbb azt hittem, szellentenem kell, de sajnos mindhárman tévedtünk...
5/8 anonim válasza:
Sőt:
Két orvostanhallgató figyeli a járókelőket. Egy öregember furcsán csoszog, az egyik srác megkérdezi:
– Uram, a barátom szerint elmeszesedtek a lábízületei, én meg ízületi gyulladásra gyanakszom. Melyikünknek van igaza?
– Én azt hittem, csak szellentenem kell, de mindhárman tévedtünk...
6/8 anonim válasza:
Vag két orvostanhallgató csoszog, mert az öregnek nem csak szellenteni kellett....
8/8 anonim válasza:
...egyikbe az élet jár, másikba a szél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!