Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez csak szerintem vicces?

Ez csak szerintem vicces?

Figyelt kérdés
Két orvostan hallgató üldögél egy parkban, és figyeli az elhaladó embereket. Azzal szórakoznak, hogy megpróbálják az arra tévedők bajait diagnosztizálni, csak úgy ránézésre. A diagnózisok teljesen egyformák, ám akkor arra megy egy öregember, aki furcsán csoszog, közben a lábait szinte egyáltalán nem hajlítja be. A két srác hatalmas vitába kezd, majd egyikük odamegy az öreghez és megszólítja: - Elnézést uram, de a barátom szerint Önnek elmeszesedtek a lábízületei, míg szerintem inkább ízületi gyulladása van. Melyikünknek van igaza? - Nézze barátom, az előbb én azt hittem, szellentenem kell, de sajnos mindhárman tévedtünk...
jún. 17. 16:36
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Így leírva hosszú. Egy rövidke jelenetet lehetne belőle kihozni tévében. Ötös skálán olyan kettesre minősíteném. Orvostanhallgató egy szó.
jún. 17. 16:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Írsz egy ötösre minősítettet?
jún. 17. 16:57
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem
jún. 17. 16:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Két orvostanhallgató a parkban figyeli az embereket, és próbálja ránézésre diagnosztizálni őket. Egy öregember elmegy előttük, furcsán csoszogva. Az egyik srác odamegy és megkérdezi:

– Uram, a barátom szerint elmeszesedtek a lábízületei, én pedig ízületi gyulladásra gyanakszom. Melyikünknek van igaza?

Az öregember válaszol:

– Az előbb azt hittem, szellentenem kell, de sajnos mindhárman tévedtünk...

jún. 17. 17:23
 5/8 anonim válasza:
100%

Sőt:

Két orvostanhallgató figyeli a járókelőket. Egy öregember furcsán csoszog, az egyik srác megkérdezi:

– Uram, a barátom szerint elmeszesedtek a lábízületei, én meg ízületi gyulladásra gyanakszom. Melyikünknek van igaza?

– Én azt hittem, csak szellentenem kell, de mindhárman tévedtünk...

jún. 17. 17:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Vag két orvostanhallgató csoszog, mert az öregnek nem csak szellenteni kellett....
jún. 17. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Sőt:

2 orvostan hallgató üldögél...

jún. 18. 07:15
 8/8 anonim ***** válasza:
...egyikbe az élet jár, másikba a szél...
jún. 18. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!