Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a neve annak a valaminek...

Mi a neve annak a valaminek amit meg lehet izélni azzal q hogyishívjákkal???

Figyelt kérdés
2024. jún. 8. 08:07
A kérdező szavazást indított:
Tűzálló vízicsónak
Polírozó naptej
Nyugágyba szerelt bicikli pump
Belső gumi óvszernek álcázva
Benzinnel működő karóra
4 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
A benzinnel műkködő karóráról csak annyit ,hogy úgy kell berántani mint a motorfűrészt, de a kipufogója halk.Nem.füstöl sokat.Környezetbarát.
2024. jún. 8. 08:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Rugós fapunci?
2024. jún. 8. 08:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Tüttyölt tratyli
2024. jún. 8. 13:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Milyen az a rugós fapunci???XD
2024. jún. 8. 14:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon szép, kézműves cucc, nem valami bóvli műanyag, ennek lelke van.

Alaposan simára csiszolt, hogy szálkamentes legyen. Készülhet tölgyből, vagy dióból, így az erezete látványosan kijön.

A praktikus rugózat biztosítja, hogy a kisujjadat sem kell megmozdítanod.

Tudom, némi kétkedéssel fogadod, amit írok és ez helyes is, mert okos ember nem hagyja magát becsapni, de ha valami megéri az árát, akkor ez az, nem lehet érte annyi pénzt elkérni, hogy ne élete legjobb vételének tekintse a szerencsés vásárló, aki hozzá tudott jutni, mert csak korlátozott számban elérhető.

Ha esetleg választani kell közte és Alkarádosi Palkonya polgármesteri széke között, akkor - bármilyen gazdagsággal is járhat az utóbbi, nincs ember, aki nem az előbbit választaná.

2024. jún. 9. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi is a neved?
2024. jún. 12. 11:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Szopós Rebeka néven láttam meg s napvilágot, de gondolhatjátok, hogy mennyit csúfoltak a nevem miatt, így nagykorúságom után kérvényeztem a névváltoztatást Szopós Rékára.
2024. jún. 13. 05:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Az írásod alapján az Ájkjúd nagyon magasra rúg.
2024. jún. 13. 05:38
 9/10 A kérdező kommentje:
De elhiszem hogy hülyének néznek.Engem is át akarnak zavarni egész európán aztán asszonyt találnak nekem.Senki sem hisz nekem,pedig így van.Én meg maradok, mert egy petákom sincs.Olyat még nem teszek ami nem érdekel...;)
2024. jún. 13. 05:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Meg egy egész színház van körülötted.Hiszed vagy se,de velem most ez történik...:))
2024. jún. 13. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!