A terrrrrrrrabyte szót két r betűvel, vagy nyolccal írjuk helyesen?
Figyelt kérdés
A haverom discordon azt írja, hogy 2 r betűvel helyes. Szerintem 8 r betűvel. Internet népe, döntsetek!2023. márc. 31. 18:38
3/10 1112 válasza:
* Ja és van még egy feledik betű is. Amelyik csak félig van kiírva. A másik fele nem látszik, mert kitakarja egy panda . [De egyébként, ha mögé tudnál nézni; egyébként se lenne ott, mert néhol lefestettem (fehérrel); és van, ahol eleve oda sem rajzoltam. :):) ]
4/10 1112 válasza:
*Azé mer a fal szine ott pont fehérrel volt, ezért fehérrel lehetett trollkodni rajta. Hogy ne legyen olyan feltűnő, de ha mégis valaki észre veszi, így nézzen ki az arca kifejezve:
O__O
U
__V_
6/10 1112 válasza:
*Ekkora ökörséget amit most ide helyeztem/ ide O.K.-dtam; már rég olvastam. :):) :) :):)
[2.,3.,4. és 5. vagyok. :):)]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!