Jaj ne! Tegnap véletlenül beleolvastam egy könyvbe! Nagyon gáz? :S
Figyelt kérdés
Tudom, h tökreh gááz könyveket olvasni, meg tökreh nem menő, de totál véletlen volt, eskü... Ugye még megmaradhatok alfanőstényi posztomban? Vagy már minden veszve, túl stréber vagyok?
Puszcsii 15Ł
2010. okt. 29. 21:26
21/51 A kérdező kommentje:
nyugi, nyugi, a tükörbe azóta rengetegszer néztem, anélkül nem is tudnék meglenni :)
2010. okt. 29. 22:03
22/51 anonim válasza:
naon gáz!4!! szánalomm ennyih! -.-"
23/51 anonim válasza:
Neh vágjúk fel az éhrcsieinket, nem bírkálom a vércsit. Oan a színeh, mint a paradycsomnak XDDDD. Nehm lávolom a parcsit. Inkhább eszegetjhünk mignyonkát. Amúgyh már yhobban vagyh?
24/51 A kérdező kommentje:
:S:S megvetem magam
2010. okt. 29. 22:08
25/51 A kérdező kommentje:
még mindig sokkban vagyok
remélem DZSÁSZTINBÍBÖR nem tudja meg
2010. okt. 29. 22:10
26/51 anonim válasza:
Thermőföldike vagyh? Cshak ne paradicsombokrocskhát ültess. XDDD Chak viccikhéltem, thudom hogy a pharadicsom a mélyhűtcsiben terem. :)
27/51 A kérdező kommentje:
nem a kecsápos üvegből sajtolják? :S
2010. okt. 29. 22:12
28/51 anonim válasza:
Deh hogy vagy sokkban. Álhalában énkhémben is cshak páran szoktak lennikélni. És ők se tejjesen, cshak max. 15 centy méjen XD
29/51 anonim válasza:
Teh ténnylegh naon butuska vagy. XD Tud6nád hogy a paradicshom a Spárykában terem. Otth az uby XD mellett.
30/51 A kérdező kommentje:
énkhémben ?
úristen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem vagyok tisztában a nyelvemmel... Tényleg felvágom az ereim!
2010. okt. 29. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!