A cápák miért úszhatnak meztelenül a Balatonba, mi emberkék meg miért nem?
Figyelt kérdés
2024. máj. 19. 11:58
12/18 anonim válasza:
Honnan úsznak bele a Balatonba? A Sió csatornán?
14/18 anonim válasza:
Tegnap egy csajt láttam hugyozni mindenki szeme láttára. Tök meztelen volt. És két tonna.
15/18 anonim válasza:
Ha lenne 3 sor fogad, akkor te is úszhatnál meztelenül!
Egy sor foggal meg csak bikiniben lehet tátogni.
16/18 anonim válasza:
Beraksz a szadba 3 sor fogsorú fogsort es uszhacc a capakkal🤣
17/18 anonim válasza:
Én garantálom neked, hogy amint cápát látsz a Balatonban, úszhatsz meztelenül.
18/18 mooti válasza:
Mindenki úszhat meztelenül a Balatonba, főleg a berényi nudista strandon🫵
De miért is ne úszhatnál bármeyik tóban meztelenül. A természetes tavak víze nem átlátszó tiszta, így senki se látja, hogy nincs rajtad fürdőruha. Max a bemenet es kijövetkor néznek kicsit furcsán. A szabadstrandokon meg amúgy soncs megtiltva a textil mentes úszás. Ahol a pénztárnál ki van írva, hogy fürdőruha viselete kötelező, ott kell. De szerintem a strandok többségénél nincs kiírva, csak megszokásból vesznek fel fürdőruhát az emberek ( vagy prűdségből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!