Egy cuki lányt keresek! (?)
Figyelt kérdés
Mert szeretem a cukrot és szeretnék bebiztosítani magamnak az életem végéig elegendő cukor utánpótlást! 😊2024. máj. 15. 13:00
11/38 anonim válasza:
Nana, még nem tudod mire vállalkozol, csak óvatosan a cukorfalatkákkal, nehogy elrontsd a gyomrod!
13/38 anonim válasza:
Én ismertem ilyen lányt. Okádás lett a vége, mert kiderült hogy nagyon nagyon romlott volt.
14/38 anonim válasza:
Én nem vagyok már lány (40), de cukorbeteg vagyok! Az nem jó?
15/38 anonim válasza:
Ez jutott eszembe a kérdésről: [link]
16/38 anonim válasza:
:DDD ez aranyos. De a korosztályt kihagytad
17/38 anonim válasza:
"Az üzenet szövege:
hahó
mekkora a lábad?"
Itt mindenki agybeteg?
18/38 anonim válasza:
Miért nem élőben keresel? neten kb 1 jó nőre 100 férfi jut élőben sokkal jobbak az esélyek:)
19/38 anonim válasza:
Ne cuki lányt keress mert nagy részük nem annyira cuki ám mint ahogy annak tűnnek.Inkább egy értelmes,humoros lányt keress😌
20/38 A kérdező kommentje:
De én nagyon szeretem az édes dolgokat! 🥺
2024. máj. 17. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!