Van egy dekóderem, és szurrog benne a háttér, és sipákol amikor TV-zek. Szerintetek egy szervizelőember kisipákoltatná?
Figyelt kérdés
2024. máj. 11. 15:24
1/16 anonim válasza:
Próbáltad már cserélni benne a fluxuskondenzátort?
2/16 A kérdező kommentje:
Igen, de ezután még ciccegni és brummogni is elkezdett, így élvezhetetlen a TV
2024. máj. 11. 15:34
3/16 anonim válasza:
Az indexfolyadék szintje rendben van? Ha kifogyott, akkor jellemzőek ezek a tünetek, és néha pislákolni meg hüppögni is szokott tőle, mert nem kap elég fényt a multipoláris tranzisztor.
4/16 A kérdező kommentje:
Újratöltöttem. Mostmár nem cicceg, és nem is brummog, de a szurrogás meg a sipákolás megmaradt. Csak most több képpont kezdett szurrogni és egyre hangosabban sipákol
2024. máj. 11. 16:39
5/16 anonim válasza:
Biztos, hogy a hiba az Ön készülékében van? Nem nőtt bele egy fa az adásba?
6/16 anonim válasza:
Akkor az lehet a baj, hogy feltekeredett benne a Lagrange interpoláció. Ezt a legkönnyebben úgy tudod megoldani, hogy kidobod a tv-t az ablakon (pluszpont, ha emeletes lakásban laksz a negyediken) és veszel helyette egy házi kengrut.
7/16 A kérdező kommentje:
Elmentem a helyi elektronikai szaküzletbe ahol egy "No-Sipák" nevű szert sóztak rám 9.000 Ft-ért. Na megvettem, nyakonöntöttem vele a dekódert, a sipákolás megszűnt és a háttér szurrogása is, de most briggyen meg köpködő hangokat gerjeszt tíz percenként. Ezen mellékhatását azonban a szaküzlet tulajdonosa nem mondta el, amiért haragszom rájuk. Átverve érzem magam
2024. máj. 11. 17:07
8/16 anonim válasza:
Cégem elismert terméke az AntiBroigyerin 24. Nagyon hatásos. Sajnos van egy mellékhatása, sipákol tőle a tévé.
9/16 A kérdező kommentje:
De...
2024. máj. 11. 20:57
10/16 A kérdező kommentje:
Sipákolja már ki valaki
2024. máj. 11. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!