Ákos "Ártatlan" című dalát át tudnátok költeni egy oltásellenes dallá, úgy hogy az eredeti dallam megmaradjon ?
Adja magát hogy az "Ártatlan"-t "Oltatlan"-ra cserélve megmarad a rímelés teljes mértékben, viszont az eredeti szöveggel oltáspárti lesz a nóta:
Oltatlannak tartottam
Pedig jól tudtam
Hogy felrobbanhat
Oltatlannak tartotta
Önmagát is a vágy
Ha valaki nem oltatja magát covid ellen az felrobbanhat :))
De én oltáskritikus nótát akarok faragni ebből a dalból, sajnos nem vagyok költő vagy dalszövegíró, segítsetek.
A dalszöveg itt van:
A zene itt:
Hű, de ráérsz, Öcsém!🤣
Oltatlan vagyok, de ennyire még sose unatkoztam, hogy külön indulót gyártsak hozzá. Bocs, de tartok tőle, hogy a közeli jövőben nem is fogok.
Én annyiban tudok segíteni, hogy van rím és szinonima szótár. Amit ki akarsz fejezni, arra keresel odaillő szót.
Illetve kisebb változtatások is értelmessé tehetik.
Ártatlannak tartottam - Oltatlanként kitartottam
Egyébként nekem pont a fordítottját sugallja a fenti rész, mintha oltatlannak tartanál valakit, de tudod, hogy nem az és felrobbanhat. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!