Ciki dolog elso randin mindenkeppen a szellentesrol beszelni?
Figyelt kérdés
ápr. 15. 23:44
1/9 anonim válasza:
Nem beszélni kell hanem csinálni!
Vagy sose randiztál még???
2/9 anonim válasza:
Mért volna az???Természetes ha valaki fingik.Szeri téma az a párkapcsolat egyik alapja ,ha szabadon a másik orra alá fingasz.
3/9 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy ki beszél, miről és hogy mit mond, mert ugye "a stílus maga az ember".
Szerintem pl egy Hofi Géza szintű humorista, (eseteg még Fábry Sándor) egy ilyen "kényes" téma esetében is - úgymond - könnyedén letudná a problémát, míg sokan mások csak jól leszerepelnének, pedig ez ténylegesen mindannyiunk életének a része, csak nem e-körül szokott forogni az általános érdeklődésünk ismerkedéskor.
4/9 anonim válasza:
Én mondtam a csajnak, hogy kicsi a kuki, de nagy a puki.
6/9 anonim válasza:
*Remélem,cuki,amit írtam.:) Csak erre a dalra asszociálódtam a kérdésről. :)
7/9 anonim válasza:
Az nem. Az viszont ciki volt amikor megismertem egy lányt egy bulin, kimentünk az udvarra. Ahogy csókolóztunk úgy magához szorított, hogy kipréselt belőlem egy rottyantós seggszelepleheletet. Az nem volt kellemes.
8/9 anonim válasza:
Először csak beszélgessetek a fingról.Óvatosan közelítsd meg a témát.Vezesd rá ,hogy tudj szabadon fingani.Mond neki el,hogy a fingás egészséges...
9/9 anonim válasza:
Hangsúlyozom...őszintén kell beszélni a fingról.Mert komoly téma!
Mikor még érdekelt a művészet le akartam.festeni a fingot,de nem tudtam elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!