Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kielégítene engem egy nő...

Kielégítene engem egy nő legalább 5-ször egymás után, teliholdkor, a lottó főnyeremény feléért? (NEM trollkodás, részletek lent!)

Figyelt kérdés
Kifejlesztettem egy speciális ingás technikát, amellyel a Skandináv lottó nyerőszámait előre ki tudom olvasni a morfogenetikus mezőből (más néven Akasha-krónikából). Ehhez szükséges, hogy telihold legyen – akkor ugyanis bizonyítottan jobban működnek mindenkinek a telepatikus képességei –, valamint hogy rendesen ki legyek elégülve szexuálisan. Eddigi legjobb eredményem: Tavaly, a december 28-i teliholdnál egy nő 4-szer kielégített (három egymást követő napon), és a 7 nyerőszámból 5-öt sikerült eltalálnom; úgy, hogy csak egy mezővel játszottam. (Annak ellenére, hogy ezzel még nem tudtam sokat nyerni, nagyon jó eredmény, mert ha belegondolunk, az összes nyerőszámnak több mint a 71 százalékát helyesen tippeltem meg!) De mivel azzal a nővel sajnos szakítottunk azóta, most egy másikra van szükségem. A nyereményt fifty-fifty alapon elosztanánk, akár hivatalos szerződést is hajlandó vagyok írni erről. Magamról: 34 éves, jóképű, magas, barna, átlagos testalkatú, budapesti férfi vagyok. Van saját lakásom. Aki komolyan hajlandó lenne segíteni, privátban keressen! (Csak nők!)

2024. ápr. 11. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A skandináv lottó sz*rt se fizet, annyiért senki nem fog bohóckodni veled. Az ötös lottóért vagy Eurojackpotért annál inkább, de csak ha előre kifizeted a felét. Másképp, "majd ha nyerek kapsz pénzt" alapon senki nem fog kéjelegni veled!
2024. ápr. 12. 13:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Hát Szépfiú, tartok tőle hogy tőlem szüzen fogsz meghalni...

Elmondom azt is, hogy miért: kedves vagy, hogy privátban is megkerestél, de úgy gondolom hogy ez a felvetésed nem igényel háttér-beszélgetést.

Én ezt egy üzletnek fogom fel, s az eddigi ismereteim szerint hozomra, ilyen gyenge garanciákkal nem szabad üzletet kötni!

Mi van ha nem nyersz? Eddig sem remekeltél: 7-ből 5-öt eltaláltál - ráadásul a skandinávon... Hát, ez nagyon karcsú.

Az eurojackpoton is hetet kell eltalálni, csak egészen más a hozadéka...

A skandináv jelenlegi 70 millióját (ill. az általad felajánlott rám eső részt) nem tartom olyan vonzónak - az esélyek ismeretében - hogy veled üzekedjek. Hitelbe meg nem lehet venni kiflit, villamosjegyet és nőt sem!

A fentiekre való tekintettel az ajánlatomat nyilvánosan visszavonom!

Kilenceske voltam.

2024. ápr. 12. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!