Kielégítene engem egy nő legalább 5-ször egymás után, teliholdkor, a lottó főnyeremény feléért? (NEM trollkodás, részletek lent!)
Előre kérem a pénzt, utána ahányszor csak akarod!
Akár még nőnek is beöltözök! :P
Hát, Szivi, ha a recska nem megy, akkor én elmegyek veled üzekedni!
Legközelebb telihold 2024. 05.23.-án 14.55-kor lesz.
Én odamegyek hozzád du. 2-re.
Te átadsz nekem egymilliárdot, és 14.55-től kezdve hajnal 3-ig azt csinálsz velem, amit akarsz. Akkor visszavonulok pihenni, de du. 2-re ismét ott vagyok! Te átadsz nekem ismét 1 milliárdot, és 14.55-től kezdve hajnal 3-ig azt csinálsz velem, amit akarsz. Akkor visszavonulok pihenni, de du. 2-re ismét ott vagyok! Te átadsz nekem ismét 1 milliárdot, és 14.55-től kezdve hajnal 3-ig azt csinálsz velem, amit akarsz. Akkor visszavonulok pihenni, de du. 2-re ismét ott vagyok! Te átadsz nekem ismét 1 milliárdot, és 14.55-től kezdve hajnal 3-ig azt csinálsz velem, amit akarsz. Akkor visszavonulok pihenni, de du. 2-re ismét ott vagyok! Te átadsz nekem ismét 1 milliárdot, és 14.55-től kezdve hajnal 3-ig azt csinálsz velem, amit akarsz.
Így én mindent megtettem, hogy megnyerhesd az akkor aktuális főnyeremény (jelenleg ez 33,7 milliárd Ft). Nekem bőven elég az 5 milliárd, a többiről lemondok a javadra (akár hivatalos szerződést is hajlandó vagyok írni erről.) Ugye, nem vagyok lehúzós?!
Nehogy már miattam ne tudj érvényesülni...:)
OK?
Kilenceske: 1. A recskázás közel sem adhat olyan kielégülést, mint egy élő nő. Ne gúnyolódj!
2. A pénzt csak akkor tudom átadni, MIUTÁN kielégítettél legalább 5-ször és eltaláltam a nyerőszámokat, és nyertem.
3. Milliárdokat sajnos nem tudok adni, mert amire te gondolsz, az a Zeuródzsekkpot. Meg van bundázva, nem lehet helyesen megtippelni. A Skandináv lottót tudom megtippelni, ahol néhány százmillió szokott lenni a főnyeremény. De miért is nem elég neked annyi, te kis telhetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!