Itt a helyetek. Unatkoztok?
áhh nagyon sajnálom:/
Megpróbállak valami jó kedved csinálni:)Bár most nem tudom h menne e,de azért megpróbálok:)
:D
Hát, a hülyeség nem parancs szóra szokott az emberekből elő jönni.
Amúgy nem vagyok én ám egy méla bús ember.
Csak nem mindenkinek adom ki magamat.
Azért a poénért én se megyek a szomszédba.
akkor Én most kivétel voltam?:)
Na az a lényeg:)
Hát pedig jó lenne:D
No azért még semmit sem tudsz rólam...mint én se rólad...
De azért jó veled beszélgetni!:)
(ez a nyamvadt sz betű..mindig fordítva sikerül)
Köszönöm:)Próbálom magamat adni,de eddig megy:)
Nekem az Ű betűvel szokott baj lenni,mikor entert nyomok:)
:)
Benenm meg a likőr dolgozik.Enni kéne valamit....
Ez a Hofi.....ez kész.....:)
Ahha...köszi.:)
Nagyon szemtelen leszek ha gombával töltött bordát kérek káposzta salátával, Rákoczi túróst, és valami fini likőrt?
(ajj anyukám csinált még a "fénykorában" nekem utoljára.Jó jó, ettem már azóta, de az nem olyan.)
Én már utálok főzni.Nem is főzni, inkább csak kitalálni.Mivel a gyerekeim eléggé válogatósak nincs könnyű dolgom.De sütni szeretek!
Most is van zserbó.Kérsz?
Nem nem leszel az;):)Esetleg egy vörös bort hozzá?:$:P:)..én csak néha néha főzök,van h csak úgy magamnak otthon kisebb dolgokat vagy valami,de van mikor barátoknak mikor eljönnek,de ez még csak 2x fordult elő:DEgyszer bográcsban perkelt,másodjára meg rántottát,de az tyűűű az dúrva volt,még jó h nekem nem jutott:D
Persze,megkóstolom:)
Bor?Nem nagyon szeretem...de ha már muszáj, akkor Tokaji aszu, minimum 5 puttonyos.
Hát, az elő fordul hogy ehetetlen.Én is főztem már olyat, hogy szó szerint a kutyának sem kellett.
Meg állítólag a csilis bab mindig sós...nem tudom, mert én nem szem, csak kóstolom...
Nah nyisd az ablakot, küldöm a zserbót, amolyan mézga módra.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!