Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Itt a helyetek. Unatkoztok?

Itt a helyetek. Unatkoztok?

Figyelt kérdés
Nos....?
2010. okt. 24. 18:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/114 anonim ***** válasza:
persze,de akkor inkább mondd h ne menjek,mert úgy érzem nem akarod:P
2010. okt. 24. 20:01
 42/114 A kérdező kommentje:
Felőlem gyere....
2010. okt. 24. 20:02
 43/114 anonim ***** válasza:
meggyőző egy válasz volt:p...rajtam am nem múlik,de gondolom ezt Te gondoltad:)
2010. okt. 24. 20:03
 44/114 A kérdező kommentje:

Na most komolyan.Mit győzködjelek?Nem hinném, hogy én vagyok/lennék neked a befutó.

Kissé depresszív, egyedül álló nő 2 gyerekkel, rengeteg anyagi, és lelki problémával.

2010. okt. 24. 20:06
 45/114 anonim ***** válasza:

jaj,nem úgy gondoltam:$..elhiszem,nálunk is van bőven mindenből baj.Édesanyámba 09.11ikén frontálisan belementek,aztán hála isten Ő élte túl,de nagyon nagy gondokat okozott.Nem tud dolgozni,egyedül most nem sok mindent tud megcsinálni.Át tudom érezni a Te gondjaid,mivel mi is hasonló képp vagyunk.

Másrészt,tudom,elég sok a korkülönbség,de hátha feltudlak bármivel dobni,egy kis hülyeséget vinni az életbe:)

Lehet h kicsit értetlenül fogalmaztam,de nem mindig jut eszembe megfelelő szó arra,amit gondolok:$:)

Am meg nem tudhatod:)Bár nem tartom valószínűnek h Te bármit is engednél köztünk valamit is:):D

2010. okt. 24. 20:13
 46/114 A kérdező kommentje:

Sajnálom ami anyuddal történt.Ami a szülőket ílleti, abból nekem is kijutott bőven, de itt erről nem beszélek, sokan olvashatják..

(A szibbaj jön rám....nem vettem le a hangot a laptopon, és valaki rámírt msn....:P)

Nézd..a lányom 17 éves.Mondhatnám azt is, hogy inkább hozzá valo lennél.

De persze sokminden nem korfüggő.

Ha felvidítasz, azt megköszönöm...

Mostanában nem igen van okom örülni, meg miegyébb...

2010. okt. 24. 20:23
 47/114 anonim ***** válasza:

próbáljuk magunk túl tenni,hála isten "összetartó" család így mindenki segít ahogy csak tud:)

Persze,tudom,ezért is mondtam:)Vicces egy szituáció lenne a lányod fele:)

A felvidítás,hát szerintem nem nehéz nekem,mivel elég sok marhaságot összetudok hordani,stb aztán a nép vagy elküld a halál nemi szervére,vagy szakad a röhögéstől:)

2010. okt. 24. 20:28
 48/114 A kérdező kommentje:
Az jó ha van aki segítsen.Én teljesen egyedül vagyok anyu ügyeire is, mag a magam bajaira is.
2010. okt. 24. 20:32
 49/114 anonim ***** válasza:
ohh szegénykém:/Ha tudnák,én szívesen segítenék,csak nem tudom h miben tudnák:/
2010. okt. 24. 20:35
 50/114 A kérdező kommentje:

Hát,... végül is....

....................

lökjed.............

....................

a szöveget.

Tudod, te nem is ismert engem, mégis próbálsz segíteni, akik meg megtehetnék,....áh.... mindegy is.

Anyu ügyében én sem sok mindent tudok tenni, csak segíteni a hivatalos dolgokat intézni, és mellette állni.

Pénteken beszélt nekem valamiről, amit nagyon rossz volt hallgatni...

2010. okt. 24. 20:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!