Viccesek egyáltalán Radics Peti és Zsozéatya?
Zsozéatyát jólelkű embernek gondolom, Radics Petit egy józan gondolkodású tagnak, de akárhogy is akarok már csak tiszteletből is, nem tudok nevetni a poénjaikon. Elismerem, Radics Petinek néha vannak szellemes ötletei, ezeket érzékeli a humor központom, de nem sikerült még hahotázni a művein, Zsozéatya helyi vagánycsávóval vegyített szakmunkás-humorát pedig valahogy inkább érzem erőltetettnek mint viccesnek, pedig nem vagyok egy sznob. Van humorérzékem, csak hát sok vicc nekem már nem új.
Ti hogy vagytok vele, mit gondoltok róluk?
Nekem Radics Peti videói ütnek.
Zsozéatyát nem nézem, sry, my bad.
Zsozét én sosem bírtam őszintén.
Radics Petit kifejezetten bírom. A Hitler tanár úr még a Potter Albert a kedvenc sorozaton tőle.
De már a mostani videóin nem tudok nevetni, inkább elgondolkodtatóak.
Régi paródiái közt is voltak elgondolkodtatóak vagy olyanok amiknek van mondanivalójuk mint pl: Hitler tanár úr de a mostani videóin már nem tudok nevetni.
Radicsot ismerem csak, sztem borzasztóan kínosak a paródiák.
De ne felejtsd el, hogy a magyarok többsége nem a kiváló humoráról, igényességéről híres.
Bochkor pl. buta, mint a föld, olyan humora 60 évesen, mint egy másokon élcelődő hlye gyereknek, mégis 1 millióan hallgatják naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!