Képes vagy arra, hogy pár napig egyáltalán ne tartsd a kapcsolatot senkivel, semmilyen formában? Internetet is kizárva.
Abszolút. Lemegyek az erdő mellett lévő tanyácskámra. Minden kikapcs, elő a könyveket, lemezjátszót, klasszikus zenéket, és boldog, emberi lét a természet kellős közepén. Kizárva ezt a természetellenesre idiotizált, antikultúrával fertőzött, genderfasisztáktól hemzsegô
világot.
Tegnap is ilyen volt.
Semmi nehézség nincs benne.
Nem tudom, hogy van-e itt olyan, akinek ez nehezére esne :D
Pl mostanában elkezdtem minden naposan inni az energy drinkeket, úgyhogy most már 1 hete nem ittam egyet sem.
Legalább még egy hétig nem iszok, aztán néha néha fogok újra, mert az almásat szeretem :D
Ciginél is ez van, ha kicsit ráfüggök és észreveszem magamon, akkor abba hagyom egy időre.
Más h.lységem nincs nagyon, de a cigit is már 1/1,5 hónapja nem szívtam.
Szerintem elhatározás kérdése, kicsit sem bonyolult.
Mint ahogy az is, hogy megint elkezdek kiolvasni pár könyvet, több hasznos ok miatt is :D
Ezzel is lehet offolni a felesleges telózást.
Nem szoktam újévi fogadalmakat tenni soha, de így időről időre előjön pár dolog, amin lehetne vagy kellene változtatni.
S ha nem hagyod el magad teljesen (mindenben) akkor sikerül is változtatni.
Úgyhogy hétvégétől már el is kezdek kicsit többet is mozogni xD ha már itt tartunk :D
Aki nagyon kocka, annak tényleg ajánlom, hogy néha tegye le azt s***rt! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!