Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írsz valamit ehhez a kérdéshez?

Írsz valamit ehhez a kérdéshez?

Figyelt kérdés
Ide mindent írhatsz, kiélheted a haragodat a perverz vagy homoszexuális hajlamaidat, vagy egyszerűen írhatsz valami vicceset vagy akármi más. :D
2010. okt. 22. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szar kedvem van a szakítástól...:(

xD

De am most paródiákat nézek a YouTube-on! :D

2010. okt. 22. 21:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Az jó dolog :D
2010. okt. 22. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
én csak annyit tok írni h ♥Fluor<3
2010. okt. 22. 21:55
 4/11 anonim ***** válasza:
én is írok: valami:D..na jó nem,ha lesz valami téma,akkor többet is:$:D
2010. okt. 22. 21:59
 5/11 anonim ***** válasza:
felcsesz a facebook, nem enged képet feltölteni -.-
2010. okt. 22. 22:07
 6/11 A kérdező kommentje:

Legyen a téma az, hogy vitassuk meg, hogy mi az a Gereblyenyélkészítés céljából kivágott 50 évig üvegházban nevelt génkezelt nemesített fajtájú kiváló minőségű akácfa feldolgozásából származó fűrészport újrafeldolgozó nagyüzem igazgatói irodájában található kulccsal kinyitható ajtó mögött lévő raktár sarkában álló széken felfele mászó pókot lecsapó munkás kezében lévő újság első oldalán található hír közepe táján olvasható nyomdahibából adódó helyesírási hiba kijavításán fáradozó újságírócsapat vezetőjének a fején lévő sapkából lelógó szövetdarab levágásán igyekvő közalkalmazott zsebében található pénztárca mélyén lapuló 5 forintos.

Aki ezt megérti egy olvasásra annak respect :D:D:D

2010. okt. 22. 22:08
 7/11 anonim ***** válasza:
kb a feleéig még oké:DxD
2010. okt. 22. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy valami újságkiadó főnökének az alkalmazottja a zsebében tart egy 5 forintost, és nekünk erről kell vitatkozni. Akkor én azt állítom, hogy annak az 5 forintosnak nincs madár a hátulján, mert a pénznyomó tüsszögött egyet nyomás közben és egy béka lett rányomva. Ezért tárolja a zsebében, mert ez a pénz kibaxott értékes és ő be akarja váltani, csak a felesége kóros álmatlansága miatt ezt nem teheti, mert az asszony minden pénzmosási kísérletnél mókushere pörköltet főz a férjének, aki ezáltal reggel képtelen bemenni a melóhelyre, minekutánis sosem jut el a bankba. pedig így meg tudnák venni a méregdrága, de 50 évre elég altatót. Csakhogy a kutyájuk minden nap. pontban reggel 7:19 perckor lepisili a lábtörlőt. az asszony ezek után visszaesik az álmatlanságba így nem veszi észre az ablakpárkányon párzó rozsomákokat, akik folyamatosan szotyimagot köpködnek, és autóriasztóhoz hasonló hangokat hallatnak az orgazmus közben
2010. okt. 22. 23:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezeken besírtam X'D
2010. okt. 22. 23:54
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát ezeken én is xD
2010. okt. 23. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!