Melyik főiskolát válasszam?
Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 11:04
2/15 A kérdező kommentje:
190 akartam lenni, de 180 lettem. Hátha tudok még nőni. Nem tudom, de szeretnék még nőni, de már nem fogok.
Amúgy meg szeretnék egy szép helyre járni, tehát ahol szép épületek vannak.
2023. dec. 30. 11:20
3/15 anonim válasza:
A főiskola választáshoz mi köze van a testmagasságnak?
Csupa haszontalan infot adtál meg. Mi lenne, ha érdemi információt is megosztanál annak érdekében, hogy lehessen javaslatokat tenni?
4/15 anonim válasza:
Javaslom a HKKF (Hülye Kérdések Kiírói Főiskola) idióta szakát.
Ennél már csak a TVE (Troll Válaszok Egyeteme) a jobb. Ezzel a képzéssel simán elküldheted a HKKF-en végzett összes gyíkarcot a 3,14-csába.
5/15 anonim válasza:
Kérdező, te idén már nem is tervezel kijózanodni, ugye?
6/15 A kérdező kommentje:
Tod mit csinalok ha kijozanodok? Berugok xd
2023. dec. 30. 20:32
7/15 A kérdező kommentje:
De ugy erzem nem sok minden erdekel, inkabb irjatok le ti melyiket valasztottatok es miert
2023. dec. 30. 20:32
8/15 anonim válasza:
Akkor lehet menni a gyártósorra. Amíg vannak ilyen buták, addig nekem legalább nem kell xar munkát végeznem.
9/15 A kérdező kommentje:
De miért vagyok buta, ha még nem tudom mihez kezdjek magammal?:D
2024. jan. 1. 07:31
10/15 A kérdező kommentje:
Válaszoljatok ebugatták
2024. jan. 4. 03:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!