Pénzügyi érdeklődéssel milyen iskolát válasszak?
Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne, hogy milyen egyetemet/főiskolát ajánlotok gazdasági pálya előtt? (néztem a BGE-t illetve a Közszolgálatin van pár olyan szak.) De nem tudom, hogy melyik lenne a jobb. Illetve maga a munkalehetőségeket se teljesen tudom. Eddig pénzügxi nyomozót néztem. Most 11. osztályos vagyok, és gazdaság és pénzügyi kultúrából szeretnék emeltezni.2022. jan. 9. 14:53
1/3 anonim válasza:
Ha érdekelne a pénzügy, akkor a Corvinus gazdasági és pénzügyi matek elemző szakára mennék. Vagy simán matek BSc-re gazdasági specializációval + valami gazdasági mesterre vagy alkmat MSc-re pénzügy specializációval.
2/3 anonim válasza:
Amiket az #1 írt, + a pénzügy-számvitel szak, szintén Corvinuson, esetleg ELTE-n.
3/3 anonim válasza:
ELTE/BME/BCE - Pénzügy-számvitel bsc
Utána:
ELTE- pénzügy msc befektetés elemző szakirány (a TTK-al közösen indul)
BCE- Biztosítási és pénzügyi matematika
Külföld Finance , Quantitative Finance , International Finance msc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!