Az Avatár 2-t melyik bolygón forgatták?
Figyelt kérdés
Előre is köszi.2023. dec. 3. 17:57
21/31 anonim válasza:
Nem igazán értem a sértődött szarkazmusod, mert nem írtam sértőt, csupán pontosítottam az érved.
22/31 anonim válasza:
Lol nagyon művelt egy egyén vagy mr. Hold is egy bolygó!
23/31 anonim válasza:
Tehát azt állítod, hogy a mars körül keringő 15 kilométer nagyságú sziklát is már bolygónak tartod?
24/31 A kérdező kommentje:
Engem nem érdekel, ki a - mi a bolygó. :) Mármint, definíció-szintjén. :)
Amúgy nekem, alapvetően, mostani tudásom szerint, saját definícióm a bolygóra: Valami kívülről az űrben gömbszerűnek tűnő, talajjal rendelkező dolog, amire rá lehet állni. :) Ez még így nem biztos, hogy teljesen pontos, most csak leírtam, ami így rögtön eszembe jutott. :)
2024. febr. 18. 17:59
25/31 anonim válasza:
#22 Akkor legyen bolygó, biztos az ^^
26/31 anonim válasza:
#24 Jó de figyelj, ez egy aszteroidára is igaz. :D
27/31 anonim válasza:
Aszteroida nem kéri g tudtommal pályán.Elsősorba azé bolygó valami mert pályán fut.
28/31 A kérdező kommentje:
Hm...:) Amúgy gondolkodtam az utolsó kommenten, mi lehet az a 'kéri g', de gondolom, kering. :)
2024. febr. 18. 18:54
29/31 anonim válasza:
Jahh..mobilról írok, oszt mindég átírja a GE czi.Én még nem olvasom vissza.Szóval mind a ketten GE czik vagyunk.:(
30/31 anonim válasza:
Nem ilyen fizika, aszteroidák is a nap körül keringenek a mi rendszerünkben is akár, rengeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!