Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A Star Wars-t melyik bolygón/b...

A Star Wars-t melyik bolygón/bolygókon forgatták?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 23:26
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Coruscant, Tatooine, Naboo, Hoth, Mustafar, Bespin, Dagobah, Endor, Kashyyyk, Utapau, Geonosis, Felucia, Yavin 4, Jakku, Hosnian Prime, Takodana, D'Qar, Scarif, Eadu, Jedha, és persze a Halálcsillag és a Starkiller bázis. A filmekben ezek voltak benne (főleg, lehet 1-2 helyet kihagytam), az animációs sorozatokban, könyvekben, képregényekben stb. ennél jóval több van. Amúgy miért a humor kategóriába írtál?
2017. ápr. 18. 23:34
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem mindegyik részt a Föld nevű bolygón forgatták.
2017. ápr. 18. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Ic máj lájf
2017. ápr. 19. 02:18
 4/10 A kérdező kommentje:
#2 Ugye ezt te sem gondolod komolyan.. Nem tünt eddig fel, hogy a Földön nincsenek olyan élőlények, mint a filmben? Valamint, hogy teljesen más típusú bolygók vannak benne?
2017. ápr. 20. 22:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem tűnt fel, hogy a filmben szereplő bolygók a valóságban nem léteznek? Így nem tudtak elutazni azokra a bolygókra forgatni.Azokon a bolygókon játszódik amit az első válaszadó felsorolt, de nem ott forgatták.
2017. ápr. 21. 01:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Uram Isten, kérdező!

Ezen - f Föld nevű - bolygón úgy tudni, h. csak itt van élet (légkör, víz, stb.).

Szerintem ez a készítőknek is nyilvánvaló, ezért meg sem kíséreltek elmenni más bolygóra. Az vmelyik. űrprogram lesz - egész más terület, mint a sci-fi, egész más költségvetéssel...

P.S.:

Jelmezekről, sminkről, effektekről, stb. hallottál már?

2017. ápr. 21. 07:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem az érdekelne, hogy a gyűrűk ura hol játszódik?
2017. ápr. 21. 12:10
 8/10 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy nem tudnak elutazni más bolygókra? Urhajóról, repülőről hallottál már?!

Ilyen hülyeségeket sem hallottam, hogy jelmezek.. Ugyan már, mindenki tudja, hogy más bolygókon készülnek bennszülöttekkel, csak Lucas titkolja előlünk, mert akkor oda mennénk ..

.

.

P.S. ugye észrevettétek, hogy ez a humor kategóriában van megjelentetve.. Szarkazmus, humor, stb. mond valamit?

2017. ápr. 21. 16:36
 9/10 anonim válasza:
Hogy forgatták volna a Földön emberek? A filmben másik bolygók látszódnak. A Föld meg amúgy is lapos szóval azt is látni lehetett volna.
2017. okt. 22. 21:12
 10/10 anonim válasza:
A Marson
2021. jan. 6. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!