Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A disznómat hogy tanítsam meg...

A disznómat hogy tanítsam meg beszélni, hogy jelezze ha baj van🤔?

Figyelt kérdés

Pl. Lopás, betörés stb.

Kutyám még nincs.

Az összes környékbéli Állatorvost fölhívtam, de nevettek csak. Nem tudom miért. Ez az első állatom, várom a Szakértők tanácsát!

Kell-e dokihoz vinnem a disznómat, ha ez nem sikerül?

2023. nov. 10. 13:06
 1/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget!

17/F

2023. nov. 10. 13:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kérdés valós, akkor eleve tökjópofa dolognak tartom. Jó hír, hogy a sertések a kutyáknál is intelligensebbek, nagyon tanulékonyak és jóindulatú állatok.

Nem tudom, milyen fajta lehet, mert sokféle van, törpemalac, csüngőhasú stb stb. Javaslom a közösségi médiában "Rupert malac" identitást keresni. A srác, aki a blogot vezeti, ilyen kisebb növésű sertésekkel veszi körbe magát, sok tapasztalata van a témában.

2023. nov. 10. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
2023. nov. 10. 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
Rossz dokit hívtál. Elmeorvost kellett volna. Vagy olyan sebészt, aki humort tud beültetni.
2023. nov. 10. 13:22
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
4-es, azért nem volt értelme elmeorvost hívnia a kérdezőnek, mert nem ismer tégedet személyesen, a nevedet sem tudja.
2023. nov. 10. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#5:

Ennek a beugatásodnak aztán sok értelme volt, nem baj, jár a Zéró Keksz, pubi. 😄

2023. nov. 16. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!